ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΛAKΩNIKA NEA .gr


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις

Συνεργασία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μεταξύ του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου, καθώς και στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων και των δύο πλευρών.

Επικαιρότητα

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Λακωνία.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στις 7/4/2021 εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδήσεις

Στο ΠΕΠ Πελοποννήσου το Έργο της Ανάπλασης του Κέντρου της Σπάρτης.

Υπεγράφη στην Τρίπολη η ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΠΕΠ Πελοποννήσου το Έργο της Ανάπλασης του Κέντρου της Σπάρτης προϋπολογισμού ύψους 2.611.000 ευρώ.

Υγεία

Αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στον Δήμο Ευρώτα.

Για την καταπολέμηση των κουνουπιών προγραμματίστηκε την Δευτέρα 5-4-2021 αεροψεκασμός με ελικόπτερο για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην περιοχή της Λίμνης «Βιβάρι», με την μέθοδο της προνυμφοκτονίας.

Ειδήσεις

Eπίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη σε δομές υγείας της Λακωνίας.

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννης Καρβέλης, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα να επισκεφθεί την Λακωνία, βρέθηκε την Παρασκευή σε δομές υγείας της Λακωνίας.

Ειδήσεις

Δωρεάν rapid tests για covid-19 στην Απιδιά του Δήμου Ευρώτα.

Rapid Tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Τρίτη 6/4/2021 στην κεντρική πλατεία της Απιδιάς του Δήμου Ευρώτα.

Ειδήσεις

Ομιλία Μητσοτάκη για το εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία.

H Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σχετικά με το εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία.

Ειδήσεις

Ενημέρωση από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε για επιχειρούμενη απάτη σε βάρος των δικαιούχων αγροτικών ενισχύσεων.

Δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων γίνονται αποδέκτες παραπλανητικών τηλεφωνημάτων από αγνώστους που συστήνονται ως υπάλληλοι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. οι οποίοι ζητούν π.χ τον αριθμό τραπεζικής κάρτας του δικαιούχου, τον τριψήφιο κωδικό της και τον κωδικό χρήστη.

Ειδήσεις

Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου στο Δήμο Σπάρτης με τα έργα του Παναγιώτη Ζωγράφου.

Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει ότι η πρόταση για την δημιουργία ψηφιακού μουσείου εγκρίθηκε από την επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 1821-2021 με τίτλο «Ο Ζωγράφος του 1821, Παναγιώτης Ζωγράφος και το έργο του ζωντανεύουν στην Σπάρτη».

Ειδήσεις

Συμβάσεις έργων υπέγραψε στη Σπάρτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Τη σύμβαση για το έργο συντήρησης της 29ης επαρχιακής οδού Σκάλα - Ελος - Άγιος Ιωάννης - Γλυκόβρυση - εθνική οδός υπέγραψε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας στην Σπάρτη στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας.

Ειδήσεις

Παράδοση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Νοσοκομείο Μολάων.

Πέντε (5) συσκευές υποστήριξης αναπνοής BiPAP και δύο (2) καρδιογράφοι διατέθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Ν.Μ Μολάων στο πλαίσιο αντιμετώπισης του Covid-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας.Επικαιρότητα

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Λακωνία για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Πραγματοποιήθηκαν από 17.3.2021 έως και 30.3.2021 ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α Σπάρτης.

Κατά την τελευταία δειγματοληψία που έγινε στα λύματα του Βιολογικού καθαρισμού στις 28/03/2021 για την ανίχνευση του ιού SARS-COV-2 τα δείγματα βρέθηκαν θετικά. Ανιχνεύθηκαν 37.000 αντίγραφα ιικού RNA/lt έναντι 24.000 αντίγραφα του ιικού RNA/lt στις 22/03/2021.

Ειδήσεις

Σημαντικές αποφάσεις για έργα στη Λακωνία από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σπουδαία έργα για την Λακωνία συζητήθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης εισηγήθηκε την έγκριση διαδικασιών για μια σειρά έργων στην Π.Ε Λακωνίας.

Ειδήσεις

Σύλληψη ενός άνδρα ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση στη Σπάρτη.

Συνελήφθη, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στη Δ.Ε. Θεραπνών του Δήμου Σπάρτης.

Ειδήσεις

Τηλεδιάσκεψη Δαβάκη και του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή, η οποία προγραμματίστηκε με πρωτοβουλία του Λάκωνα βουλευτή σε συνέχεια της προηγούμενης τηλεδιάσκεψης που είχε με τον Σύλλογο, υπήρξε το πρόγραμμα Νέων Αγροτών που μέχρι πρότινος ήταν σε διαβούλευση.

Ειδήσεις

Η ανακοίνωση του Δήμου Σπάρτης για τη χαλαζόπτωση της Τρίτης 23 Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας επισκέφτηκε με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ τις πληγείσες αγροτικές περιοχές του Δήμου Σπάρτης με­τά την πρω­το­φα­νή χαλαζόπτωση της Τρίτης 23 Μαρτίου 2021.

Ειδήσεις

Νέoς Οφθαλμίατρος μετά από μία δεκαετία στο Νοσοκομείο Μολάων.

Ο νέος Οφθαλμίατρος Ιατρός κ. Σκούρτης Γεώργιος ανέλαβε άμεσα Υπηρεσία στο μόλις ανακαινισμένο Οφθαμολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου Μολάων.

Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη είχε ο Θανάσης Δαβάκης.

Κατά τη συνάντηση αυτή ο κ. Δαβάκης ζήτησε την επίσπευση των ενεργειών προκειμένου να αρχίσει εγκαίρως η διαδικασία δακοκτονίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, επικαλούμενος και σχετικό ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στο οποίο αναλύεται πλήρως το πρόβλημα.

Ειδήσεις

Τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) Σπάρτης.

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκσης του ΚΕΕΜ Σπάρτης από τον απερχόμενο Διοικητή, Υποστράτηγο ε.α. κ. Αθανάσιο Χρυσακόπουλο στον νέο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Πολίτη.

Ειδήσεις

Εγγραφές σε νηπιαγωγεία και Α’ Δημοτικού στα σχολεία της Λακωνίας.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Πρώτη (Α΄) τάξη του Δημοτικού Σχολείου, καθώς και στο Νηπιαγωγείο, για το σχολικό έτος 2021-2022 παρατείνονται έως και την Τετάρτη 31-3-2021.

Ειδήσεις

Αναβαθμίζονται οι Νοσοκομειακές κλίνες στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων.

Αναβαθμίζονται οι Νοσοκομειακές κλίνες στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων με ανώτερης ποιότητας, φυσικά και χειροποίητα στρώματα με ευγενική δωρεά της Coco-Mat Greece.

Ειδήσεις

Σημαντικά έργα για τη Λακωνία ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συντήρηση των τεχνικών έργων στην κοίτη του Ευρώτα και των παραποτάμων του, συντήρηση του δρόμου Τρίπολη - Γύθειο, κατασκευή υποδομών για αντιπυρική προστασία και αποκατάσταση της δημοτικής οδοποιίας στην πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Ειδήσεις

Υπογράφηκε η προγραμματική για τη δομή υφαντικής τέχνης στο Γεράκι Λακωνίας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε στην Σπάρτη προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την δημιουργία πειραματικής δομής διδασκαλίας υφαντικής τέχνης στο Γεράκι του Δήμου Ευρώτα.

Ειδήσεις

Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει τους δραστηριοποιούμενους στη Λαϊκή Αγορά του Δήμου.

Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει τους δραστηριοποιούμενους στη Λαϊκή Αγορά του Δήμου οι οποίοι προέρχονται από περιοχές επιπέδου αυξημένου κινδύνου και πολύ αυξημένου κινδύνου επιδημιολογικής επιβάρυνσης COVID-19.

Ειδήσεις

Στην Αρεόπολη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την Αρεόπολη όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα.

Ειδήσεις

Eπίσκεψη Δαβάκη στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης.

Με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών COVID-19 στο Κ.Υ Νεάπολης το επισκέφθηκε ο Θανάσης Δαβάκης όπου παρακολούθησε τη διαδικασία, συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τον ρυθμό των εμβολιασμών.

Ειδήσεις

Εξιχνίαση μία περίπτωση κλοπής σε οικία σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας.

Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε οικία σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ειδήσεις

Κρούσμα COVID-19. Κλειστά το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης.

Aναστέλλονται η λειτουργία του 2/θ Ειδικού Νηπιαγωγείου και 6/θ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 σε προσωπικό του σχολείου.

Επικαιρότητα

Αιτήσεις για κάλυψη τριών θέσεων νοσηλευτών στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης.

Το Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ ο Άγιος Παντελεήμων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης προτίθεται να προβεί στην κάλυψη τριών θέσεων ειδικότητας νοσηλευτικού προσωπικού.

Ειδήσεις

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 25χρονο.

Στο 2,8 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ασωπού-Μποζά, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 25χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ειδήσεις

Η πανήγυρη της Ι.Μ Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Σπάρτης.

Στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης πανηγύρισε, έστω με την παρουσία λίγων πιστών, λόγω των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, η ιστορική φερώνυμη Ιερά Μονή.

Ειδήσεις

Θανάσης Δαβάκης : "Στις 16 Μαρτίου ανοίγει ως εμβολιαστικό κέντρο και το Κέντρο Υγείας Νεάπολης".

Οι ώρες εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης θα είναι 8:00 με 20:00. Οι πολίτες ηλικίας 60-64 ετών, μπορούν πλέον μέσω της ειδικής εφαρμογής του Υπουργείου, μέσω ΚΕΠ, ή μέσω φαρμακείου να κλείσουν το ραντεβού τους και να λάβουν την πρώτη δόση.

Ειδήσεις

Καταγραφή αναγκών σε εξοπλισμό των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ιατροτεχνολογικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό καταγράφηκαν σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Ειδήσεις

Υπογράφηκε η σύμβαση για την στερέωση του κάστρου της Μονεμβασιάς.

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα η σύμβαση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την στερέωση του κάστρου της Μονεμβασιάς.

Ειδήσεις

Αναβαθμίζονται λειτουργικά και εκσυγχρονίζονται τα Κέντρα Υγείας Βλαχιώτη, Γυθείου και Νεαπόλεως.

Ξεκίνησαν οι εργολαβίες λειτουργικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τριών Κέντρων Υγείας της Λακωνίας, με την εγκατάσταση των αναδόχων από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Λακωνίας.

Ειδήσεις

Δαβάκης: Σε καλό δρόμο η πορεία των εργασιών για το Νέο Μουσείο της Σπάρτης

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην πρόσκληση του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη για την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υλοποίησης του Νέου Μουσείου Σπάρτης.

Ειδήσεις

41 μέλη προβλέπεται να έχει το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Μείον 10 σύμβουλοι προβλέπεται στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του νέου νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ειδήσεις

Προτάσεις Δαβάκη για τους δασικούς χάρτες.

Διαδικτυακή «σύσκεψη» πραγματοποιήθηκε μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο τα προβλήματα των δασικών χαρτών. Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχε και ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Ειδήσεις

Νέος Ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Μολάων.

Πλήρης Ορθοπεδική Εφημεριακή Κάλυψη με τρεις υπηρετούντες Ιατρούς στο Νοσοκομείο Μολάων. Ο νέος Ορθοπεδικός Ιατρός κ. Κούκος Σωτήριος ανέλαβε άμεσα Υπηρεσία στην Ν.Μ. Μολάων.

Ειδήσεις

Σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια στη Λακωνία.

Συνελήφθη, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε χαμηλή βλάστηση, στη Δ.Κ. Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α Σπάρτης.

Στις 20/2/2021 λόγω βλάβης της ΔΕΔΔΗΕ στο αντλιοστάσιο Αμυκλών πραγματοποιήθηκαν διακοπές νερού στην Τ.Κ Αμυκλών. Επίσης, στις 21/2/2021 άγνωστοι προξένησαν ζημιές στο αντλιοστάσιο της Τ.Κ. Κεφαλά αφαιρώντας καλώδια και άλλα υλικά με αποτέλεσμα να υπάρξει έλλειψη νερού στις Τ.Κ Κεφαλά, Χρύσαφα και Καλλονή.

ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Ειδήσεις

Επιθεωρήσεις τεχνικών έργων στο Δήμο Σπάρτης.

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στις κοινότητες Γκοριτσάς, Αγ. Αναργύρων (Ζούπαινα), Κεφαλά, Πλατάνας, Σκούρας και Σελλασίας για συναντήσεις με τους Προέδρους των Κοινοτήτων. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων πραγματοποίησαν και επιθεωρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ειδήσεις

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος χειροθέτησε Πνευματικό τον εφημέριο Φοινικίου π. Παναγιώτη Λεοντακιανάκη.

O Σεβασμιώτατος μίλησε με επαινετικά λόγια για το πρόσωπο του ιερέα, που υπηρετεί με πίστη, ήθος και συνέπεια την εν λόγω Ενορία επί 22 συναπτά έτη.

Ειδήσεις

Σύλληψη πέντε ανηλίκων για κλοπή τριών οχημάτων και μιας μοτοσικλέτας.

Συνελήφθησαν στη Σπάρτη πέντε ανήλικοι ημεδαποί, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα από τη Σκάλα Λακωνίας και αποδόθηκε.

Ειδήσεις

Συνελήφθησαν επτά άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στη Λακωνία.

Συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, επτά ημεδαποί, ηλικίας από 24 έως 51 ετών, αντίστοιχα.

Ειδήσεις

Εμβολιασμός 60-64 ετών στο Κ.Υ.Σπάρτης σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης.

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 15/2 ο εμβολιασμός εναντίον του ιού SARS-CoV-2, στο Κέντρο Υγείας Σπάρτης σε συνεργασία με την 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης. Ο εμβολιασμός, δωρεάν για όλους, αφορά στις ηλικίες 60-64 ετών, με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Ειδήσεις

Ανακαίνιση αποδυτηρίων προσωπικού στο Νοσοκομείο Μολάων.

Ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται πλήρως τα παλαιωμένα αποδυτήρια του Νοσοκομείου Μολάων παρέχοντας πλέον όλες τις απαραίτητες ανέσεις και κατάλληλες συνθήκες στο προσωπικό του νοσοκομείου.
 

Ειδήσεις

Εύη Παπαγεωργίου : «Mέχρι σήμερα ουδέποτε τέθηκε θέμα έλλειψης εμβολίων στην περιοχή μας».

Η Διοικήτρια του Γ.Ν Λακωνίας κα. Εύη Παπαγεωργίου σε ανακοίνωση της, με αφορμή δημοσιεύματα, διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει έλλειψη εμβολίων.

Ειδήσεις

Συνάντηση και συνεργασία Βερούτη - Δούκα για θέματα του Δήμου Σπάρτης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν έργα και μελέτες στην ευρύτερη περιοχή χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Σπάρτης και η προοπτική συνεργασίας του Δήμου με την Περιφερειακή Αρχή.

Ειδήσεις

Συμβάσεις έργων περί τα 5,5 εκ. ευρώ στη Λακωνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Έξι συμβάσεις έργων στη Λακωνία, συνολικού προϋπολογισμού 5.450.000,00 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη Σπάρτη.

Ειδήσεις

Νέες θέσεις Ιατρών στο Νοσοκομείο Μολάων.

Επαναπροκηρύσσονται οι δυο θέσεις Παθολόγων Ιατρών (οι οποίες αναβαθμίζονται σε βαθμό Επιμελητού Α') και προκηρύσσεται η θέση Ιατρικής Βιοπαθολογίας- Εργαστηριακής Ιατρικής η οποία παραμένει κενή.

ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Ειδήσεις

Παρέμβαση Δαβάκη για να ανοίξουν για εμβολιασμούς τα Κέντρα Υγείας Γυθείου και Νεαπόλης.

Το αίτημα των Λακώνων πολιτών να ανοίξουν ως εμβολιαστικά κέντρα και το Κέντρο Υγείας Γυθείου και το Κέντρο Υγείας Νεάπολης μετέφερε στον Πρωθυπουργό και στον αρμόδιο υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο Βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Ειδήσεις

Κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στη Σπάρτη εισηγείται ο Π. Νίκας στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στη Σπάρτη εισηγείται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ειδήσεις

Ψήφισμα συμπαράστασης στους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς από το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης.

Ψήφισμα συμπαράστασης στους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς από το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης. 

Ειδήσεις

Έργα ηλεκτροφωτισμού στην Σπάρτη.

Το έργο αφορά την εκτέλεση εργασιών πλήρους υποδομής ηλεκτροφωτισμού (υπόγειο δίκτυο καλωδίων, φρεάτια, ιστούς, σύγχρονα φωτιστικά σώματα LED, βραχίονες κλπ) σε οδούς της πόλης της Σπάρτης.

Ειδήσεις

Υπογράφηκε η σύμβαση Περιφέρειας και ΕΜΠ για την αντιμετώπιση της ρύπανσης των πυρηνελαιουργείων.

Υπογράφηκε η σύμβαση Περιφέρειας και ΕΜΠ για το σχέδιο αντιμετώπισης της ρύπανσης που προκαλείται από τον κύκλο εργασιών των πυρηνελαιουργείων.

Ειδήσεις

Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων στο Νοσοκομείο Μολάων.

Ξεκίνησε ο σταδιακός ελαιοχρωματισμός των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων της Ν.Μ Μολάων. Βελτιώνονται οι υποδομές του Νοσοκομείου και η καθημερινότητα ασθενών, συνοδών και εργαζομένων.

ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr