ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΛAKΩNIKA NEA .gr


ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις

Δεκαέξι (16) νέες θέσεις Νοσηλευτικού Προσωπικού στο Νοσοκομείο Μολάων.

Ενισχύεται το Νοσοκομείο Μολάων με 16 επιπλέον θέσεις επικουρικού Προσωπικού: 3 θέσεις Νοσηλευτικής ΠΕ, 5 θέσεις Νοσηλευτικής ΤΕ και 8 θέσεις Βοηθών Νοσηλευτικής ΔΕ.

Επικαιρότητα

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Λακωνίας.

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 16/6/2021 σε διάφορες περιοχές της Λακωνίας. Δείτε τις περιοχές.

Ειδήσεις

Υπογραφή σύμβασης στην Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης για επέκταση συστημάτων ελέγχου & παρακολούθησης.

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου  «Επέκταση υπαρχόντων συστημάτων παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου διαρροών και υδραυλικών λειτουργικών παραμέτρων σε υφιστάμενα δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού στη Δημοτική Ενότητα Σπαρτιατών».

Ειδήσεις

Τα αποτελέσματα των αγώνων των Λακωνικών ομάδων στα Πρωταθλήματα.

Όλα τα Αποτελέσματα των Αγώνων του Σαββατοκύριακου των Λακωνικών Ομάδων στα Πρωταθλήματα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και Football League.

Επικαιρότητα

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Λακωνία.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στις 11/6/2021 εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδήσεις

Νέα μόνιμη Μικροβιολόγος στο Νοσοκομείο Μολάων.

Η νέα Μικροβιολόγος αποτελεί την 8η μόνιμη πρόσληψη Ιατρού τον τελευταίο χρόνο και αποτελεί συνέχεια της προγραμματισμένης στελέχωσης του Νοσοκομείου Μολάων.Ειδήσεις

Συμβάσεις έργων στη Λακωνία και προγραμματικές με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης υπέγραψε ο Παναγιώτης Νίκας.

Δύο συμβάσεις έργων στη Λακωνία καθώς και δύο προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας στην Σπάρτη.

Ειδήσεις

Αποτελέσματα και δράσεις στην οδική ασφάλεια της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Αποτελέσματα και δράσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για το μήνα Μάιο 2021.

Ειδήσεις

Εθελοντικός καθαρισμός στο νησάκι Κρανάη του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Με εθελοντικό καθαρισμό στο νησάκι Κρανάη γιόρτασε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Γυθειαtistas και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Παράρτημα Σπάρτης).

Επικαιρότητα

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Λακωνία για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Πραγματοποιήθηκαν από 3.6.2021 έως και 4.6.2021 ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Ειδήσεις

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη σε υγειονομικές δομές του Νομού Λακωνίας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε υγειονομικές δομές του Νομού Λακωνίας, όπου συναντήθηκε με τις διοικήσεις και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές.

Ειδήσεις

Πλήρης Ανακαίνιση Θαλάμων Ασθενών στο Νοσοκομείο Μολάων.

Πλήρης Ανακαίνιση Θαλάμων Ασθενών στο Νοσοκομείο Μολάων (ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση όλων των θαλάμων της Νοτιοανατολικής Πτέρυγας της Ν.Μ Μολάων).

Ειδήσεις

Έναρξη μαθημάτων εκμάθησης της Παραδοσιακής Υφαντικής Τέχνης του Γερακίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερονθρών γνωστοποιεί την έναρξη μαθημάτων εκμάθησης της Υφαντικής Τέχνης από έμπειρους δασκάλους - γνώστες της παραδοσιακής υφαντικής τέχνης του Γερακίου.

Ειδήσεις

Κλειστός ο Παιδικός Σταθμός Σκάλας για προληπτικούς λόγους.

Ο Παιδικός Σταθμός Σκάλας θα παραμείνει κλειστός έως και την Παρασκευή 4 Ιουνίου για προληπτικούς λόγους καθώς υπήρξε ενημέρωση για πιθανό θετικό κρούσμα Covid-19 σε συγγενικό πρόσωπο μαθητή.

Ειδήσεις

Ένα υπερσύγχρονο ντρόουν στην Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ένα υπερσύχρονο νρόουν (drone) παρέδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ειδήσεις

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας Μαυροβουνίου Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Εθελοντές όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Μαυροβουνίου.

Ειδήσεις

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας τα «Παλαιολόγεια 2021» στον Μυστρά.

Ημέρα τιμής και μνήμης η 29η Μαΐου, με τον Ελληνισμό να ενθυμείται την αποφράδα ημέρα της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς και την ηρωική θυσία του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου.

Ειδήσεις

Συνάντηση Δαβάκη - Κοντοζαμάνη - Καρβέλη στο Υπουργείο Υγείας.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στην οποία συμμετείχε και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης είχε στο Υπουργείο Υγείας ο Βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Ειδήσεις

Συμβάσεις για έργα 2,2 εκ. ευρώ υπέγραψε στην Σπάρτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συμβάσεις τριών έργων στην Π.Ε. Λακωνίας, συνολικού προϋπολογισμού 2.260.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη.

Ειδήσεις

Επιτυχημένη εμφάνιση του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος το οποίο διοργάνωσαν ο Ι.Ο. ΠΑΤΡΩΝ και ο Α.Ι.Ο. ΡΙΟΥ ΙΑΣΩΝ  για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7. τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ειδήσεις

Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Γύθειο - Αρεόπολη.

Στην Επαρχιακή Οδό Γυθείου- Αρεόπολης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 58χρονη και επέβαινε 90χρονη, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 35χρονος και επέβαινε 81χρονη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 90χρονης.

Ειδήσεις

Νέoς μόνιμος Ουρολόγος στο Νοσοκομείο Μολάων.

Η πλήρωση της θέσης του Ουρολόγου - η οποία παρέμενε κενή στο Νοσοκομείο Μολάων από το 2013 - έρχεται να ικανοποιήσει μια πάγια ανάγκη των κατοίκων της Ν.Α Λακωνίας.

Ειδήσεις

Η ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Πελοποννήσου είναι γεγονός.

Η νέα διασύνδεση εναλλασσόμενου ρεύματος 150kV (μεταφορικής ισχύος 2×200 MVA) αναμένεται να τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία το προσεχές διάστημα, μεταφέροντας τα πρώτα ηλεκτρικά φορτία στην Κρήτη.

Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα στον Δήμο Ευρώτα.

Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα.

Τουρισμός

Δέκα Βραβευμένες Ακτές Στον Νομό Λακωνίας Με Γαλάζια Σημαία

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Συντονιστή του Διεθνούς Προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με Γαλάζια Σημαία για το έτος 2021.

Ειδήσεις

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Νίκα η Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Λακωνίας κα. Μαργαρίτα Σπυριδάκου δηλώνει - ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή της από την Παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Ειδήσεις

Ανοικτή για το κοινό η «Οικία της Ευρώπης» στη Σπάρτη.

Αποδίδεται στο κοινό, η «Οικία της Ευρώπης» στη Σπάρτη, μετά την ολοκλήρωση του έργου «Προστασία, ανάδειξη και απόδοση της Οικίας των Ψηφιδωτών στο Δήμο Σπάρτης».

Ειδήσεις

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης τίμησε τον Εθνοϊερομάρτυρα Ανανία.

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης τίμησε τον Εθνοϊερομάρτυρα  Ανανία, Μητροπολίτη Λακεδαιμονίας, που μαρτύρησε από τους Οθωμανούς το 1764 έξω από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Μυστρά.

Ειδήσεις

Με διαδικτυακή εκδήλωση καλωσόρισε το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου οργάνωσε μια ποικιλόμορφη εκδήλωση θέλοντας να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο πέρα από τις μοναδικές ομορφιές της και την εναλλακτικότητα των δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στα μέρη της.

Ειδήσεις

Δέκα Άτομα επιπρόσθετο προσωπικό & Πλήρωμα Ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Μολάων.

Ενισχύεται το Νοσοκομείο Μολάων με 1 θέση Νοσηλευτικής ΤΕ, 1 θέση Βοηθών Νοσηλευτικής ΔΕ, 5 θέσεις Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας- Πλυντηρίων ΥΕ, 2 θέσεις Γενικών Καθηκόντων - Εργατών ΥΕ και νέο μόνιμο Οδηγό - πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Ειδήσεις

Διενέργεια δειγματοληπτικού τεστ για τον COVID-19 στο Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας.

Στη δειγματολογική διαδικασία ελέγχου εκτός από υπαλλήλους της Π.Ε Λακωνίας συμμετείχαν και υπάλληλοι του Δήμου Σπάρτης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και του ΚΕΣΥ Λακωνίας.


 

Ειδήσεις

H Συνάντηση στο Δημαρχείο Γυθείου με θέμα τους Δασικούς Χάρτες.

H Συνάντηση στο Δημαρχείο Γυθείου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά με θέμα τους Δασικούς Χάρτες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ τις θέσεις των Βουλευτών Λακωνίας για το μεγάλο αυτό θέμα των Δασικών Χαρτών στη Λακωνία.

Ειδήσεις

Ενημέρωση για τα self test COVID-19 για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων.

Ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας για τα self test COVID-19 για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων.

Ειδήσεις

Συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον δήμαρχο Σπάρτης Π. Δούκα για τον Ευρώτα.

Η προστασία και ανάδειξη του ποταμού Ευρώτα στα διοικητικά όρια του Δήμου Σπάρτης αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης εργασίας την οποία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα.

Ειδήσεις

Πανελλήνια διάκριση για το Νοσοκομείο Μολάων από το Παρατηρητήριο Καινοτομίας.

Το πρώτο Νοσοκομείο στη Ελλάδα που αναγνωρίζεται από το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Εσωτερικών για τις Καινοτόμες Δράσεις για τον Covid-19, αποτελεί η Ν.Μ. Μολάων.

Επικαιρότητα

Το νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στη Σπάρτη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης ενημερώνει τα μέλη του, το καταναλωτικό κοινό και τους εμπόρους συναδέλφους για το νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στη Σπάρτη από 6/5/2021.

Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στους Δήμους Ευρώτα και Μονεμβασίας.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, εννέα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας.

Επικαιρότητα

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης.

Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ειδήσεις

Πλήρης Ανακαίνιση του Καρδιολογικού Ιατρείου στο Νοσοκομείο Μολάων.

Ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση των χώρων του Καρδιολογικού Εξωτερικού Ιατρείου του Νοσοκομείου Μολάων το οποίο είναι στελεχωμένο με τρεις (3) υπηρετούντες Καρδιολόγους.

Ειδήσεις

Επισκόπηση των αρδευτικών έργων της Πελοποννήσου στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα είχε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Οικονόμου. Διαβάστε τι ειπώθηκε για αρδευτικά έργα στη Λακωνία.

Ειδήσεις

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας από φορείς και συλλόγους του Γερακίου Δήμου Ευρώτα.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την μη συμπερίληψη του Γερακίου στην πρόσφατη προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού για την στελέχωση των αρχαιολογικών χώρων της Λακωνίας.

ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Ειδήσεις

Ολοκλήρωση διανομής ΤΕΒΑ μηνός Απριλίου από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Ολοκληρώθηκε από την Π.Ε Λακωνίας η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ / FEAD για τον μήνα Απρίλιο 2021.

Ειδήσεις

Η Δ.Ε.Υ.Α Σπάρτης ενημερώνει για την τιμολογιακή πολιτική της έτους 2021.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Δήμου Σπάρτης ενημερώνει υπεύθυνα τους δημότες - πελάτες της για τα θέματα της τιμολογιακής πολιτικής έτους 2021.

Ειδήσεις

H Σπάρτη Διεθνές Κέντρο Υπαίθριου Αθλητισμού.

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν το Δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα, κατά την ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ICC - Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με θέμα «Οι Δήμοι ως Μοχλός Ανάπτυξης».

Ειδήσεις

Νέες τουαλέτες ΑμεΑ στο Νοσοκομείο Μολάων.

Η προσβασιμότητα των ΑμεΑ αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Διοίκηση της Ν.Μ. Μολάων, η οποία μέσα από διορθωτικές παρεμβάσεις, δημιουργεί φιλικές και ασφαλείς συνθήκες στο Νοσοκομείο.

Ειδήσεις

Θανάσιμος τραυματισμός 69χρονου οδηγού.

Στο 45ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τάραψας- Μονεμβασίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 69χρονος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ειδήσεις

Συνεργασία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μεταξύ του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, του Προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου, καθώς και στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων και των δύο πλευρών.

Ειδήσεις

Στο ΠΕΠ Πελοποννήσου το Έργο της Ανάπλασης του Κέντρου της Σπάρτης.

Υπεγράφη στην Τρίπολη η ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΠΕΠ Πελοποννήσου το Έργο της Ανάπλασης του Κέντρου της Σπάρτης προϋπολογισμού ύψους 2.611.000 ευρώ.

Ειδήσεις

Eπίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη σε δομές υγείας της Λακωνίας.

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννης Καρβέλης, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα να επισκεφθεί την Λακωνία, βρέθηκε την Παρασκευή σε δομές υγείας της Λακωνίας.

Ειδήσεις

Δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου στο Δήμο Σπάρτης με τα έργα του Παναγιώτη Ζωγράφου.

Ο Δήμος Σπάρτης ανακοινώνει ότι η πρόταση για την δημιουργία ψηφιακού μουσείου εγκρίθηκε από την επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 1821-2021 με τίτλο «Ο Ζωγράφος του 1821, Παναγιώτης Ζωγράφος και το έργο του ζωντανεύουν στην Σπάρτη».

Ειδήσεις

Νέoς Οφθαλμίατρος μετά από μία δεκαετία στο Νοσοκομείο Μολάων.

Ο νέος Οφθαλμίατρος Ιατρός κ. Σκούρτης Γεώργιος ανέλαβε άμεσα Υπηρεσία στο μόλις ανακαινισμένο Οφθαμολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου Μολάων.

ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Ειδήσεις

Ενημέρωση από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε για επιχειρούμενη απάτη σε βάρος των δικαιούχων αγροτικών ενισχύσεων.

Δικαιούχοι αγροτικών ενισχύσεων γίνονται αποδέκτες παραπλανητικών τηλεφωνημάτων από αγνώστους που συστήνονται ως υπάλληλοι του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. οι οποίοι ζητούν π.χ τον αριθμό τραπεζικής κάρτας του δικαιούχου, τον τριψήφιο κωδικό της και τον κωδικό χρήστη.

Ειδήσεις

Συμβάσεις έργων υπέγραψε στη Σπάρτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Τη σύμβαση για το έργο συντήρησης της 29ης επαρχιακής οδού Σκάλα - Ελος - Άγιος Ιωάννης - Γλυκόβρυση - εθνική οδός υπέγραψε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας στην Σπάρτη στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας.

Ειδήσεις

Παράδοση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Νοσοκομείο Μολάων.

Πέντε (5) συσκευές υποστήριξης αναπνοής BiPAP και δύο (2) καρδιογράφοι διατέθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Ν.Μ Μολάων στο πλαίσιο αντιμετώπισης του Covid-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας.Ειδήσεις

Αναβαθμίζονται οι Νοσοκομειακές κλίνες στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων.

Αναβαθμίζονται οι Νοσοκομειακές κλίνες στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων με ανώτερης ποιότητας, φυσικά και χειροποίητα στρώματα με ευγενική δωρεά της Coco-Mat Greece.

Ειδήσεις

Αναβαθμίζονται λειτουργικά και εκσυγχρονίζονται τα Κέντρα Υγείας Βλαχιώτη, Γυθείου και Νεαπόλεως.

Ξεκίνησαν οι εργολαβίες λειτουργικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τριών Κέντρων Υγείας της Λακωνίας, με την εγκατάσταση των αναδόχων από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Λακωνίας.

Ειδήσεις

Νέος Ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Μολάων.

Πλήρης Ορθοπεδική Εφημεριακή Κάλυψη με τρεις υπηρετούντες Ιατρούς στο Νοσοκομείο Μολάων. Ο νέος Ορθοπεδικός Ιατρός κ. Κούκος Σωτήριος ανέλαβε άμεσα Υπηρεσία στην Ν.Μ. Μολάων.

ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr