Επιχειρήσεις

Πώς ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ μπορεί να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών κι όχι μόνο.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος η TRITON FERRIES παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου : Kαθημερινά την γραμμή Νεάπολης Βοιών - Κυθήρων και δύο δρομολόγια την εβδομάδα στα Αντικύθηρα.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου για το ειδικό επίδομα των 600€ σε επιστήμονες.

Η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π) πραγματοποίησε συνεδρίαση του Δ.Σ της στο Γύθειο και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λακωνίας και του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων με τίτλο «Ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων και το πρόγραμμα χρηματοδότησης Εξωστρέφεια».

Βιβλιαγορά Μολαών - Το γνωστό βιβλιοχαρτοπωλείο σας περιμένει στους Μολάους για τα σχολικά σας είδη. Άψογη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές.

Την Τετάρτη 11/7/2018 μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά - έκπληξη περιμένει όσους θα βρεθούν στον όμορφα ανακαινισμένο χώρο της Κυανής Ακτής Έλους.

To Επιμελητήριο Λακωνίας με τον Οργανισμό Enterprise Greece διοργανώνουν επίσκεψη αγοραστών οίνου από Ιαπωνία, Κορέα και Ρωσία στην Μονεμβάσια στις 14 Μαρτίου 2018.

Το Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου "Εξέλιξη" δημιουργήθηκε με κύριο γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και θεραπείας σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους.

 

H Cyclomedia Technology B.V., Ολλανδική εταιρεία γεωπληροφορικής, θα πραγματοποιήσει λήψεις μετρήσεων και φωτογραφιών κατά μήκος δημόσιων δρόμων του Νομού Λακωνίας.

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης πραγματοποίησε ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ της στους Μολάους Λακωνίας στις 20 & 21 Ιουνίου 2020.

Aπό την 1/2/2017 οι επιχειρήσεις οι οποίες αποδέχονται κάρτες πληρωμών, θα πρέπει να ενημερώνουν τους καταναλωτές σχετικά με την αποδοχή καρτών και μέσων πληρωμής του συστήματος καρτών πληρωμής, με σαφή τρόπο που δεν επιδέχεται παρερμηνείας.

Από την τιμαριθμική αναπροσαρμογή προκύπτουν μειώσεις τιμών (5 ή 10 λεπτών) σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων. Οι υπόλοιπες τιμές δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2016.

Ο Δήμος Σπάρτης, αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει τη διοίκηση και το προσωπικό της Α.Σ.Σ.Ε. Αμυκλών Λακωνίας, για την συνεχόμενη και πολύτιμη βοήθεια, κατά την παραλαβή και διανομή φρούτων του προγράμματος αποσυρόμενων προϊόντων που υλοποιεί ο Δήμος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης διοργανώνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 βραδιά με ανοικτά καταστήματα (Σπάρτη ανοικτή πόλη) ενόψει της υποδοχής των Σπαρταθλητών.

Θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 - Λευκή νύχτα στην Σπάρτη. Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος, μαζί με βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικό αντίγραφο πτυχίου καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου  2016.

Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ της ενημερωτικής ιστοσελίδας μας ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr για ΚΙΝΗΤΑ & TABLETS.

Επιστολή απέστειλε το Επιμελητήριο Λακωνίας στην Μορέας Α.Ε σχετικά με το κόστος των διοδίων. Δείτε την επιστολή.

Ξεκίνησαν από την Τετάρτη, αμέσως μετά την αργία της Πρωτομαγιάς, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα καταστήματα, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 του μήνα.

Kατά το διήμερο Πέμπτη 14/4/2016 και Παρασκευή 15/4/2016 θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη Διημερίδα με θέμα: «Μοναστηριακά προϊόντα και μικροί παραγωγοί στον Ορθόδοξο χώρο. Κοινή προσπάθεια και προοπτικές».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες που ανοίγονται για τις επιχειρήσεις και στις τέσσερις ώρες που διήρκεσε η ημερίδα ετέθησαν πλήθος ερωτημάτων και δεκάδες απορίες επιλύθηκαν.

Παράταση για την αποπληρωμή των πυρόπληκτων δανείων ζητούν τα Eπιμελητήρια, μεταξύ αυτών και το Eπιμελητήριο Λακωνίας.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλεί τις επιχειρήσεις και τους πολίτες σε Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει στη Σπάρτη τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.30 στο Σαϊνοπούλειου Πολιτιστικό Κέντρο.

σελ. 1η

< Previous Next >

1234