Αρθρογραφία

Η γοητεία της ύπαρξης ενός γραφείου στο σπίτι είναι κάτι παραπάνω από μια ευκολία στην εργασία. Θα αναφέρουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επενδύσετε σε έναν χώρο ειδικά κατασκευασμένο για εργασία στην άνεση του σπιτιού σας.

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Γνωστή για το μαγικό και μοναδικό της ηλιοβασίλεμα προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια κόσμο.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, η επιστροφή στο σπίτι ή στον χώρο φιλοξενίας φαντάζει ιδανική για τον ασθενή καθώς θα νιώσει περισσότερη θαλπωρή και άνεση.

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα ψώνια και τα ρούχα; Χαρίστε της λοιπόν μια μοναδική εμπειρία αγοράς στη δική σας μπουτίκ διαμορφώνοντάς την σε ένα μοναδικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Πόσες είναι εκείνες οι φορές που κατά τη διάρκεια της ημέρας περάσατε έξω από καταστήματα με nightwear και δεν είχατε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να δείτε τις πιτζάμες που προσφέρουν, παρά μόνο αυτές που ήταν στη βιτρίνα;

Έχουν προλάβει όμως να καταγραφούν αρκετές περιπτώσεις στην ιστορία που οι παίκτες βγήκαν εκτός εαυτού, καθώς βρέθηκαν από τον παράδεισο στην κόλαση μέσα σε μερικά μόνο λεπτά.

Σίγουρα, δεν υπάρχει πιο ευχάριστη είδηση για ένα ζευγάρι αλλά και για όλη την οικογένεια από τον ερχομό ενός μωρού.

Είναι γεγονός πως τα ταξίδια έχουν μπει στην κουλτούρα μας και αρκετά συχνά αναζητάμε τρόπους διαφυγής από τη δύσκολη καθημερινότητά μας. Τα ταξίδια στο εξωτερικό μας γεμίζουν με πρωτότυπες και μοναδικές εικόνες.

Νιώθετε ένταση και πίεση καθημερινά μέσα σας; Ήρθε η ώρα να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να τη βελτιώσετε με δραστικά μέτρα.

Τη σήμερον ημέρα ο ελεύθερος χρόνος συχνά μοιάζει να είναι μία πολυτέλεια. Παρ’ όλα αυτά, όταν καταφέρνουμε και βρίσκουμε λίγο, νιώθουμε την ανάγκη να τον αξιοποιήσουμε με κάποιον ωφέλιμο και εποικοδομητικό για εμάς τρόπο.

Για τα διήμερα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στην Σπάρτη μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 694 694 72 30 για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Αφιέρωμα στη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Σύντομη θεολογική προσέγγιση της υπέρτατης συμβολής της Θεομήτορος στη σωτηρία του κόσμου.

"...θα ήθελα να υπενθυμίσω στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης τις υποχρεώσεις τους στα πλαίσια της νόμιμης άσκησης του κυνηγίου..." 

Άρθρο του Γιάννη Καρβουνιάρη.

" Η Ελλάδα του σήμερα αποτελεί μοναδική πλέον περίπτωση μιας χώρας για την οποία όλοι οι επίδοξοι εξωτερικοί της σωτήρες δεν μπορούν πλέον να συμφωνήσουν στο τι μέλλει γενέσθαι 

Άρθρο του Κυριάκου Διαμαντάκου,                                   Οικονομολόγου – MSc.

Η αποχή δεν είναι η λύση, η ψήφος μας έχει δύναμη και μπορεί να αλλάξει πολλά στο μέλλον του τόπου μας.

 Άρθρο απο Λακωνικά Νέα . gr

σελ. 1η

< Previous Next >

1