Επικαιρότητα


Οι επιπτώσεις της κρίσης του κορονοϊού στο εμπόριο και στις επιχειρήσεις συζητήθηκαν στους Μολάους

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) πραγματοποίησε ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της στους Μολάους στις 20 & 21 Ιουνίου 2020.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές της Ν.Δ Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου και Μιχάλης Σταματάκος, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννης Παναρίτης και ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης Νικόλαος Αντώνακας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας έστειλε η Ο.Ε.ΕΣ.Π., συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού στο εμπόριο και στις επιχειρήσεις, ενώ ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Γεώργιος Βαγενάς αναφέρθηκε σε όλα αυτά που ζήτησε πρώτη η Ομοσπονδία από την αρχή της κρίσης, σε όλα όσα πέτυχε μέχρι τώρα, αλλά και στις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναμένεται να λάβει, και παράλληλα, επικαιροποιήθηκαν οι θέσεις της.

Επίσης, αναπτύχθηκαν προτάσεις και θέσεις για την τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη του νομού Λακωνίας.

Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης της Ο.Ε.ΕΣ.Π. με τους αρμόδιους Υπουργούς και την συμμετοχή των Βουλευτών Λακωνίας, ώστε να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.

======