Διημερίδα στη Σπάρτη


Διημερίδα με θέμα: «Μοναστηριακά προϊόντα και μικροί παραγωγοί στον Ορθόδοξο χώρο. Κοινή προσπάθεια και προοπτικές»


Στη Σπάρτη και κατά το διήμερο Πέμπτη 14/4/2016 και Παρασκευή 15/4/2016 θα πραγματοποιηθεί Διημερίδα με θέμα: «Μοναστηριακά προϊόντα και μικροί παραγωγοί στον Ορθόδοξο χώρο. Κοινή προσπάθεια και προοπτικές».

Η Διημερίδα διοργανώνεται από την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) με στόχο την καλλίτερη γνωριμία των μοναστηριακών προϊόντων και αυτών των μικρών παραγωγών με τη διεθνή αγορά.

Στην Διημερίδα θα παραβρίσκεται ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Β.Ε.Ε.) κ. Γιώργος Καββαθάς καθώς και Στελέχη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Συνομοσπονδίας.

Ο κ. Καββαθάς, πέραν της χαιρετιστήριας ομιλίας κατά την πρώτη -εναρκτήρια-ημέρα, κατά την δεύτερη ημέρα της Διημερίδας (Παρασκευή 11.30 – 11.45) θα αναπτύξει την Εισήγησή του με θέμα: «Ο ρόλος της Γ.Σ.Β.Ε.Ε. στην ανάδειξη των μικρών παραγωγών και των μοναστηριακών προϊόντων».  

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 14:00 ο κ. Καββαθάς θα παραβρεθεί στο γραφείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Λακωνίας (Λυκούργου 61 Σπάρτη), όπου θα ενημερώσει τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους της Λακωνίας για τα τρέχοντα και ανοιχτά θέματα (ασφαλιστικό, φορολογικό, κόκκινα δάνεια, κ.λπ.).

Καλούνται τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων/Μελών της Ομοσπονδίας, οι Αντιπρόσωποι αυτών/Μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, καθώς και όσοι ενδιαφερόμενοι όπως παραστούν στην ενημερωτική συνάντηση.