Λευκή νύχτα στην Σπάρτη


Λευκή Νύχτα στην πόλη της Σπάρτης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης σε  συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 και ώρα μετά την 20:00 μ.μ μουσική βραδιά «Λευκή Νύχτα».
Τη βραδιά αυτή θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας χαράς και διασκέδασης   σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Τα εμπορικά καταστήματα της Σπάρτης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Οι κεντρικοί οδοί θα είναι πεζοδρομημένοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και προκειμένου να αναπτυχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα μέλη του Συλλόγου μας και στους επαγγελματίες της πόλης για τη συγκεκριμένη βραδιά σχετικά με την απασχόληση των  εργαζομένων η οποία πρέπει να πληροί  ακριβώς τις διατάξεις και τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προσκαλεί όλους τους Λάκωνες και τους επισκέπτες του νομού μας την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 σε μια βραδιά με έξυπνες αγορές, διασκέδαση , μουσικοχορευτικά δρώμενα και εκπλήξεις.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ