Πιο δημοφιλή άρθρα - Δευτέρα 12/3/2012 έως Παρασκευή 16/3/2012


Δείτε τα 10 πιο Δημοφιλή άρθρα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

(τα 10 πιο “διαβασμένα” άρθρα από τους αναγνώστες μας)

για την εβδομάδα από Δευτέρα 12/3/2012 έως Παρασκευή 16/3/2012.


1. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ : ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

Ο Δήμος Μονεμβασιάς ανέλαβε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί σε Δήμους της χώρας, ώστε να συνδράμει τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής στην διάθεση των αγροτικών προϊόντων απ’ ευθείας στους καταναλωτές, χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων.

 

2. Ξεκίνησε χθες Πέμπτη 15 Μαρτίου η διανομή της πατάτας στη Σπάρτη.

Ξεκίνησε από το πρωί χθές η διανομή της πατάτας Βουρβούρων στη Σπάρτη. Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ χαρακτήριζαν αξιέπαινη την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Σπάρτης για διάθεση αγροτικών προϊόντων απ’ ευθείας στους καταναλωτές

 

3. Ευχαριστήρια επιστολή Τριχείλη για το έργο σύνδεσης Μονεμβάσιας - Νεάπολης.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη κα. Τζανετέα, τον Πρόεδρο κ. Πουλοκέφαλο και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου απέστειλε ο Δήμαρχος Μονεμβασίας για την έγκριση της μελέτης και την επικείμενη χρηματοδότηση του έργου της σύνδεσης της Μονεμβάσιας με τη Νεάπολη.

 

4. Δήμος Μονεμβασίας : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012.

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας επιμελείται προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων για το έτος 2012 σε κατοίκους Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών από τα Κοινωνικά Αποθέματα.

 

5. Ανοικτή επιστολή στους πολίτες, στις θεσμικές αρχές και στους φορείς του Ν.Λακωνίας.

Την επιστολή υπογράφουν η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν.Λακωνίας, ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ν.Λακωνίας και το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

 

6. Εγκρίθηκε η μελέτη και η χρηματοδότηση του έργου "ΔΡΟΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ".

Με Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου εγκρίθηκε η "ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ – ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ – ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ & ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ – ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ".

 

7. Αστυνομικές Επιχειρήσεις στις Περιφέρειες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκαν  αστυνομικές επιχειρήσεις στις Περιφέρειες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, οι οποίες οργανώθηκαν από τις αντίστοιχες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

 

8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό Λακωνίας καλούνται, να προσέλθουν στα Γραφεία της ΝΟΔΕ από 12/3/2012 έως και 15/3/2012 προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση – δήλωση ενδιαφέροντος.

 

9. Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Λακωνίας : Eκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και θα λάβουν χώρα σε Εκλογικά Κέντρα που θα υπάρχουν σε κάθε Δημοτική Ενότητα και θα βρίσκονται σε δημοτικά ή δημόσια κτίρια εύκολα προσβάσιμα σε όλους.

 

10. Περήφανοι οι Έλληνες : Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λακωνικής καταγωγής Δημήτρης Χονδροκούκης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στο 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη που διεξήχθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2012.

 

Μελετώντας τις προτιμήσεις των αναγνωστών μας ως προς τα πιο δημοφιλή θέματα της εβδομάδας, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής :

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στην πρώτη και δεύτερη θέση ( με πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους) είναι οι πρωτοβουλίες των δυο Δήμων της Λακωνίας , του Δήμου Μονεμβασίας και του Δήμου Σπάρτης, για διάθεση αγροτικών προϊόντων απ’ ευθείας στους καταναλωτές.

Είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία αυτή και δείχνει την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν οι δυο Δήμοι το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης που πλέον μαστίζει τους πολίτες.

Στην 3η και 6η θέση από πλευράς αναγνωσιμότητας των θεμάτων της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr βρίσκεται το θέμα του ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ.

Στην 5η θέση βρίσκεται το θέμα της Ανοικτής επιστολής στους πολίτες, στις θεσμικές αρχές και στους φορείς του Ν.Λακωνίας που υπογράφουν η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν.Λακωνίας, ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ν.Λακωνίας και το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Πάντα το ενδιαφέρον των πολιτών για τα θέματα υγείας σε τοπικό επίπεδο είναι πολύ μεγάλο.

Στην 8η και 9η θέση βρίσκονται τα θέματα που αφορούν τις επερχόμενες εκλογές.

                                                                                                                   ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

=================

Στατιστικά επισκεψιμότητας

ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Τα στατιστικά επισκεψιμότητας των άρθρων της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ.gr καταγράφονται από τα παρακάτω λογισμικά καταγραφής στατιστικών για WEB sites:

µ