Δήμος Σπάρτης - Κοινωνική Πολιτική.


 

Ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 15 Μαρτίου 2012 η διανομή της πατάτας Βουρβούρων στη Σπάρτη στο πάρκιν του «Ατλάντικ» κοντά στη γέφυρα του Ευρώτα.   Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ χαρακτήριζαν αξιέπαινη την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Σπάρτης για διάθεση αγροτικών προϊόντων απ’ ευθείας στους καταναλωτές.

 

Οι παραδόσεις για τον Δήμο Σπάρτης και για την Δημοτική Ενότητα Μυστρά έγιναν (για όσους είχαν δηλώσει μέχρι τις 9/3/2012), ενώ όσοι δήλωσαν από 12/3/2012 και αργότερα οι παραδόσεις θα γίνουν στις 19/3/2012 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Οι υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες θα ενημερωθούν για τις παραδόσεις σύντομα.

 


 

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Σπάρτης κ. Γιάννη Καρμοίρη (ο οποίος μίλησε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr - δείτε το VIDEO) η συμμετοχή των κατοίκων του δήμου Σπάρτης είναι μεγάλη, καθώς η ζήτηση έφτασε τους 150 τόνους πατάτας περίπου, εκ των οποίων τα 1.500 κιλά θα διατεθούν για το Ίδρυμα της Μητρόπολης.

 

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι γίνονται συζητήσεις και για προμήθεια Λακωνικού ελαιόλαδου σε δήμους της Ελλάδας που ενδιαφέρονται.