Πιο δημοφιλή άρθρα - Δευτέρα 6/5/2013 έως Παρασκευή 10/5/2013


Δείτε τα 10 πιο Δημοφιλή άρθρα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

(τα 10 πιο “διαβασμένα” άρθρα από τους αναγνώστες μας)

για την εβδομάδα από Δευτέρα 6/5/2013 έως και Παρασκευή 10/5/2013.

1. Δημοπρατήθηκε ο Δρόμος Νεάπολη - Μονεμβάσια προϋπολογισμού 14.620.000 €.

Το έργο κατασκευής του Δρόμου Νεάπολη - Μονεμβάσια, προϋπολογισμού 14.620.000 €, δημοπρατήθηκε στις 30/4/2013 από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Λακωνίας. Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή νέας οδού συνολικού μήκους 9.097,68 μέτρων.

 

2. Μεγάλη Παρασκευή : Με βαθιά κατάνυξη η περιφορά των επιταφίων στη Σπάρτη.

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης η έξοδος και περιφορά των Επιταφίων των Ιερών Ναών της Σπάρτης. Δείτε το φωτογραφικό ρεπορτάζ από την πρωτεύουσα της Λακωνίας.

 

3. Aπάντηση του Υπουργού Εσωτερικών για την δημιουργία νέου Δήμου με έδρα τη Νεάπολη.

Ευριπίδης Στυλιανίδης, Υπουργός Εσωτερικών : "Η οικονομική και πολιτική συγκυρία στην παρούσα φάση δεν επιτρέπει να εξεταστεί το θέμα της διοικητικής αναδιάταξης της ισχύουσας οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".

4. 443.198 ευρώ στον Νομό Λακωνίας από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων ανακοινώνει ότι προοδευτικά από 29 Απριλίου 2013 και μέχρι τις 4 Μαΐου 2013 θα πραγματοποιηθούν πληρωμές ύψους 443.198 ευρώ στον Νομό Λακωνίας.

 

5. Θεμελίωση Νηπιαγωγείου Μονεμβασίας.

Στην Μονεμβασία, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης θεμελίωσε νέο Νηπιαγωγείο για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Μονεμβασίας. Δείτε το VIDEO.

 

6. Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για τα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ και παρουσίασαν με εκτενές φωτογραφικό υλικό τα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr εκτόξευσαν την επισκεψιμότητα σε νέο ρεκόρ.

 

7. Νέοι Δρόμοι στα ... τρίποντα - Με επιτυχία το Τουρνουά μπάσκετ 3 x 3 στη Σπάρτη.

"Νέοι Δρόμοι στα ... τρίποντα", το γνωστό σε όλους Τουρνουά 3x3, το οποίο φιλοξένησε η πόλη της Σπάρτης το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στη Κεντρική Πλατεία Σπάρτης είχε μεγάλη συμμετοχή και διάθεση για μπάσκετ στο δρόμο! Δείτε το φωτορεπορτάζ.

 

8. Το γλέντι της Πρωτομαγιάς στο Φαράγγι του Λάρνακα στους Μολάους.

Για έβδομη συνεχή χρονιά γιορτάστηκε με επιτυχία η Πρωτομαγιά στους Μολάους στο Φαράγγι του Λάρνακα σε ένα καταπράσινο και όμορφο περιβάλλον με άψογη οργάνωση από τους αθλητικούς Συλλόγους ΑΠΟΕΛ & Ολυμπιακό Μολάων και με τη στήριξη του Ν.Π του Δήμου Μονεμβασιάς. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

 

9. Σε Γερακίτισσα μαθήτρια το 3ο βραβείο Πανελληνίου διαγωνισμού ποίησης.

Η Παναγιώτα Λάμπρου 15χρονη μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου Γερακίου, διακρίθηκε στον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης, για το 2012-13, παίρνοντας το 3ο βραβείο, σε πάνω από 1200 συμμετέχοντες μαθητές και 3500 ποιήματα.

 

10. Γέμισε χρώματα και αρώματα το Γύθειο στην 1η Γιορτή Λουλουδιών.

Γέμισε χρώματα και αρώματα το Γύθειο 6 & 7 Μαΐου 2013 στην 1η Γιορτή Λουλουδιών, που άνθισε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και την οποία επισκέφθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής. Δείτε το φωτορεπορτάζ. 

=================

Στατιστικά επισκεψιμότητας - ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Τα στατιστικά επισκεψιμότητας των άρθρων της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ.gr καταγράφονται από κορυφαία και αξιόπιστα λογισμικά καταγραφής στατιστικών για WEB sites στον Dedicated Server μας σε Ευρωπαϊκό Datacenter στο ταχύτερο Δίκτυο της Kεντρικής Ευρώπης !