Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας


Στην θέση της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας επιστρέφει η Εύη Παπαγεωργίου

O Διορισμός της κα. Παπαγεωργίου ως Διοικήτριας στο Γενικό Νοσοκομείο ΛΑΚΩΝΙΑΣ δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 19/8/2020 και φέρει τις υπογραφές του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια και του Υφυπουργού κ. Κοντοζαμάνη.

Η κα. Παπαγεωργίου, που είναι σύζυγος του δημάρχου Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλου, είχε διατελέσει με επιτυχία στην ίδια θέση - μια και είχε παρουσιάσει εξαιρετικό έργο με καθολική αναγνώριση - από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και τον Μάρτιο του 2017.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κα. Εύη Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Διασφάλιση Ποιότητας» και μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

21/8/2020 - Ορκίστηκε Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας η κα. Εύη Παπαγεωργίου


Ορκίστηκε σήμερα, 21/08/2020, Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας η κα. Ευδοξία (Εύη) Παπαγεωργίου από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη.
Ακολούθησε συνεργασία με θέμα τον γενικότερο σχεδιασμό της Υγειονομικής Περιφέρειας και την ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των θεμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.

Της ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

=====