Θανάσης Δαβάκης - 18/6/2020


Συναντήσεις Δαβάκη για θέματα της Λακωνίας

Θανάσης Δαβάκης : Λάγιο, ένα πρόβλημα που ζητά ακόμη λύση ...!

Συνάντηση με θέμα το χρόνιο ιδιοκτησιακό πρόβλημα του Λαγίου, είχε με τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από εκπροσώπους των κατοίκων της περιοχής.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

"Συναντηθήκαμε - σε προγραμματισμένο από ημέρες ραντεβού - με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τη Γενική Γραμματέα αρμόδια για τη Δημόσια Περιουσία, κ. Αθηνά Καλύβα, και υπηρεσιακούς παράγοντες, για ένα θέμα που ταλαιπωρεί για δεκαετίες το Λάγιο και τους κατοίκους του.

Η περίπτωση του Λαγίου πρέπει να είναι από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική, στη Χώρα με τόσο πολύπλοκο και σοβαρό πρόβλημα στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Έγινε μία καλή συζήτηση και ο κ. υφυπουργός δεσμεύθηκε για επίλυση σε συντονισμό με τα συναρμόδια υπουργεία, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης. Ασχολούμαι χρόνια με το συγκεκριμένο θέμα, αντιμετωπίζοντας σοβαρά εμπόδια. Η προσπάθεια συνεχίζεται ... Είναι τώρα ευκαιρία να λυθεί!"

Συνάντηση Κεραμέως - Δαβάκη για τα εκπαιδευτικά θέματα της Λακωνίας

Συνάντηση εργασίας με την υπουργό Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως, είχε ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε τα ακόλουθα:

"Συναντήθηκα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και της έθεσα διάφορα θέματα που αφορούν σε υπαρκτά προβλήματα και των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης στη Λακωνία.

Βρήκα εκ μέρους της, διάθεση επίλυσης, γεγονός που φάνηκε από την πρώτη στιγμή από την ίδια και τους συνεργάτες της. Λύθηκαν ορισμένα ζητήματα αλλά υπάρχουν κι άλλα. Συμφωνήσαμε να ξανασυναντηθούμε σύντομα ..."


=====