Επικαιρότητα


Θερμές ευχαριστίες από τον Τάκη Κούρο

Σε ανάρρωση βρίσκεται ο γνωστός φωτογράφος - φωτορεπόρτερ και συνεργάτης στη Λακωνία του Ionian Tv, Τάκης Κούρος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ φωτογράφιζε κατά τη διάρκεια του «5ου αγώνα Μotocross Νοτίου Ελλάδος» που διεξήχθη στη Σπάρτη.

O έμπειρος και καλός φίλος φωτογράφος έχει επιστρέψει ήδη στο σπίτι του μετά την νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Εμείς εδώ στα ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr του ευχόμαστε ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ & ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Σε μήνυμά του ο Τάκης Κούρος αναφέρει :

"Θερμές ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω σε όλους και όλες που στάθηκαν δίπλα μου και εξέφρασαν το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση τους δίνοντάς μου θάρρος να ανταπεξέλθω τις δύσκολες πρώτες ώρες μετά το ατύχημα που είχα εν ώρα εργασίας μου στις 17/11/2019 και συγκεκριμένα :
τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο και όλους τους πατέρες της τοπικής Εκκλησίας για τις προσευχές τους, τον διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Σωτήρη Σωτηριανάκο, τον ιατρό-ορθοπεδικό κ. Κώστα Βλάχο, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικός κλινικής.

Επίσης, τον ιατρό Νεοκλή Κρητικό και βουλευτή Λακωνίας, τον ιατρό-αναισθησιολόγο και πρώην δήμαρχο Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη, την Ομάδα Διάσωσης «Ετοιμοκλής», τα μέλη της οποίας μου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μετά το ατύχημα.

Επιπλέον, το πλήθος εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων και τους συναδέλφους μου από τα ΜΜΕ του νομού για τις ευχές τους, αλλά και όλους τους φίλους και φίλες, γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά, ενδιαφέρθηκαν και έδειξαν τη συμπαράστασή τους απέναντί μου.

Τέλος τον πρόεδρο Θανάση Λυκούση και τα μέλη του Αθλητικού Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Σπάρτης (ΑΜΟΣ) για το ενδειαφέρον που έδειξαν μετά το ατύχημα".

Από καρδιάς

Τάκης Κούρος

======