Περιφέρεια Πελοποννήσου - Οικονομική Επιτροπή


Ξεκίνησε τις συνεδριάσεις της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου - πρόεδρός της είναι ο Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π και Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος - αντιπρόεδρος της εκλέχθηκε ομόφωνα ο Πολιτικός Μηχανικός και Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης

Μόνο οι απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις υπηρεσιακών παραγόντων θα γίνονται προκειμένου να συνδράμουν τους εισηγητές στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή 4/10/2019 τις συνεδριάσεις της.

Η επισήμανση αυτή έγινε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος πριν την έναρξη της συνεδρίασης απευθύνθηκε στα μέλη του σώματος, τονίζοντας παράλληλα ότι επιδίωξη της περιφερειακής αρχής είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και τίποτ’ άλλο.

"Η παρουσία υπαλλήλων για να ενημερώνονται οι εισηγητές θα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, καθώς είναι εξαιρετικά κοστοβόρο", σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η όποια συνδρομή των υπηρεσιακών θα μπορεί να γίνει με την χρήση του skype, ενώ αν καταδειχθεί ότι δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση σε κάποια θέματα, είναι προτιμότερο αυτά να αναβάλλονται για την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα προμηθευτούν ipad "για να σταματήσει η χαρτούρα", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

========

Συμβάσεις έργων στην Αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας


Στην υπογραφή συμβάσεων έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας προέβη την Παρασκευή 4/10/2019 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Προηγουμένως, ο περιφερειάρχης είχε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο.

=====