Δήμος Ανατολικής Μάνης - Λακωνία


H ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Ανατολικής Μάνης Πέτρου Ανδρεάκου

Στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιούμενος από τον πρωτοσύγκελλο π. Συμεών Λαμπρινάκο και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Νήφων Καρολεμέα, τέλεσε την ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρου Ανδρεάκου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Προέδρων και Συμβούλων των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου.

Στην τελετή ορκωμοσίας έδωσαν το παρόν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Τσιγαρίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Παναρίτης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου κα Μπαλιτσάρη, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Απευθυνόμενος προς τον κ. Δήμαρχο και τα μέλη του Συμβουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης, ευχήθηκε καλή επιτυχία και προσφέροντας μια εικόνα του Απ. Παύλου τόνισε οτι κατά την άσκηση των ευθυνοφόρων καθηκόντων τους θα πρέπει να πρυτανεύει για το καλό του τόπου το τρίπτυχο: Πίστις, ελπίς, αγάπη. Πίστη στον αληθινό Θεό, ελπίδα προς ευόδωσιν των καλών έργων και αγάπη ανεξαρτήτως προς όλους. (φωτογραφίες : Ι.Μ Μάνης)

=======