ΠΕ Λακωνίας - 28/8/2019


Ο Θεόδωρος Βερούτης είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Aντιπεριφερειάρχης Λακωνίας αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Βερούτης (Πολιτικός Μηχανικός), ο οποίος εξελέγη πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος στη Λακωνία από την παράταξη του κ. Νίκα στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.

Αλλά, ποιός είναι ο Θοδωρής Βερούτης ;

Γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1971. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στη διαχείριση τεχνικών έργων, που είναι και το κύριο αντικείμενο της εργασίας του. Έχει επίσης εξειδικευτεί σε θέματα πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Είναι Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. στη Λακωνία και Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. στην Πελοπόννησο. Αγαπά το τρέξιμο και την ορεινή πεζοπορία και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο με φίλους. Πιστεύει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θεωρεί ότι η Περιφερειακή Ανάπτυξη είναι αυτή που μπορεί να βγάλει την πατρίδα μας από τον φαύλο κύκλο της κρίσης αφού, κατά τη γνώμη του, τα πράγματα αλλάζουν πάντα, από κάτω προς τα πάνω.

Τα Λακωνικά Νέα .gr συγχαίρουν τον νέο αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και του εύχονται Καλή Επιτυχία στα καθήκοντά του.


Tους πέντε χωρικούς Ανρτιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας την Τετάρτη 28/8/2019 στην Τρίπολη.

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία βρέθηκαν στην Τρίπολη, όπου μετά την παρουσίαση τους από τον κ. Νίκα, μίλησαν για λίγα λεπτά αναφορικά με το έργο που καλούνται να βγάλουν εις πέρας.

«Ως Αντιπεριφερειάρχες ορίστηκαν τα πρόσωπα που βγήκαν πρώτα στις εκλογές, ως μια ένδειξη τιμής στο πρόσωπο τους. Είναι φυσικά και άτομα με ικανότητες που μπορούν να ανταποκριθούν στον ρόλο, που αναλαμβάνουν.Η θητεία θα είναι τουλάχιστον για ενάμιση χρόνο, ενώ για το πρώτο εξάμηνο αναπληρωτής μου θα είναι ο Χρήστος Λαμπρόπουλος. Την Πέμπτη οι Αντιπεριφερειάρχες θα επισκεφθούν τις υπηρεσίες των περιφερειακών ενοτήτων, ενώ την Κυριακή το πρωί θα αναλάβουν υπηρεσία. Τα πρώτα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε είναι η κατάσταση των ρεμάτων, ενόψει του χειμώνα και η κατάσταση για τη μεταφορά μαθητών, καθώς αρχίζουν τα σχολεία», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Νίκας.

Οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες των Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου :

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας
Ιωάννης Μαλτέζος (Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω)

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας
Χρήστος Λαμπρόπουλος (Πολιτικός Μηχανικός)

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας
Αναστάσιος Γκιολής (Ιατρός)

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας
Θεόδωρος Βερούτης (Πολιτικός Μηχανικός)

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας
Ευστάθιος Αναστασόπουλος (Χημικός)

=========