Πρόσκληση Συμμετοχής στην Ποδηλατοδρομία του Δήμου Ευρώτα.


 

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Ποδηλατοδρομία της 2ας Σεπτεμβρίου 2011

   Μια ξεχωριστή ποδηλατοδρομία πρόκειται να διοργανώσει ο Δήμος Ευρώτα, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011, στο πλαίσιο εκδηλώσεων της 9ης λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών, η οποία θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου (Άγαλμα Λεωνίδα στη Σπάρτη) και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της επόμενης (Κυριακή -  Πλατεία Πηγών Σκάλας).

  Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, μέσω της οποίας προάγεται ο εθελοντισμός και η ομαδικότητα, έννοιες που συντελούν -εν προκειμένω- στην ευαισθητοποίηση και τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας

  Πιο συγκεκριμένα, όσοι πολίτες (ηλικίας από 15 έως 95 ετών) επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διανύσουν με τα ποδήλατά τους, τη διαδρομή «Σκάλα – Βλαχιώτης – Αστέρι – Έλος – Λέημονας – Σκάλα».

  Σκοπός μας, είναι η συμμετοχή όλο και περισσότερων πολιτών, τόσο εντός όσο κι εκτός περιφέρειας Δήμου Ευρώτα, σε αυτήν την παλλακωνική στρατιά, σε αυτό το τριήμερο ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, στόχος του οποίου δεν είναι άλλος από την ευρύτερη κοινωνική ενεργοποίηση - ευαισθητοποίηση. 

    Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ποδηλατοδρομία, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 2735360022, έως και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011.