Νέα Δημοκρατία - ΝΟ.Δ.Ε Νομού Λακωνίας, 30/5/2019


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας - Νέας Δημοκρατίας

Όπως έχει επανειλημμένως τονίσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αγωνιζόμαστε οργανωμένα, με πειθαρχία  και νηφαλιότητα, εργαζόμαστε ως την τελευταία στιγμή για την ενότητα και τη συσπείρωση ανάμεσα στα μέλη της Παράταξής μας, ώστε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών νικητής να είναι ένας, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η μόνη δύναμη που μπορεί αποδεδειγμένα να εγγυηθεί το καλό του τόπου. 
Στο πλαίσιο αυτό, η Νέα Δημοκρατία δεν παρενέβη, ούτε πρόκειται να παρέμβει στις εκλογές Α’ Βαθμού, είτε στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, είτε σε οποιονδήποτε άλλο περιφερειακό δήμο της Επικράτειας.
Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον κ. Παναγιώτη Νίκα και τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Ο Παναγιώτης Νίκας, ένας από τους πιο επιτυχημένους αυτοδιοικητικούς της χώρας μας, έχει αποδεδειγμένα την εμπειρία, τη θέληση και το σθένος να εκφράσει το μέτωπο του εκσυγχρονισμού, της προόδου και της νέας εποχής για την Πελοπόννησο. Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει και θα πετύχει, θέτοντας ολόκληρη την Περιφέρεια σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για μια μεγάλη νίκη για την Πελοπόννησο.

====