Νέα Δημοκρατία


Η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη σε Σπάρτη και Σκάλα

Tην Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Βουλευτή Λακωνίας της Ν.Δ κ. Αθανάσιο Δαβάκη και τον Προέδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης κ. Βασίλειο Ορφανό, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, αρχικώς έδωσε συνέντευξη τύπου στη Σπάρτη, όπου δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου για θέματα της υγείας, της παιδείας, της ασφάλισης, καθώς και για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Στη συνέχεια οι ανωτέρω επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, το Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του τομέα ασφάλειας και υγείας, το αστυνομικό τμήμα του Δήμου Ευρώτα, τη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα και το Δημαρχείο του Δήμου Ευρώτα, όπου ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικού Σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα αλλά και φορείς της περιοχής ενημέρωσαν τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών, όπως  αυτά έχουν προκύψει από τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία αλλά και για άλλα προβλήματα που τα τελευταία χρόνια έχουν συσσωρευτεί και τους απασχολούν.

Τέλος, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Αντιπροέδρου του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με τον δυναμικό, χειμαρρώδη και εξαιρετικά τεκμηριωμένο πολιτικό του λόγο, παρουσίασε και ανέλυσε διεξοδικά τα πολιτικά επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες περιφερειακές, εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές, καταχειροκροτούμενος από τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας και των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ευρώτα, Σπάρτης και Ανατολικής Μάνης, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και πλήθος μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ======