Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα


H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα

Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα την Πέμπτη 10/1/2019 στο κέντρο «Casa Del Pazzo» στην Πλατεία Πηγών Σκάλας στην Σκάλα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Με το κλίμα της εκδήλωσης να είναι εξαιρετικό και παρόντες Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα με τις οικογένειες τους αλλά και ιδιώτες, κατά την ομιλία του ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα Αστυνόμος Β΄ΛΥΜΠΕΡΗΣ Παναγιώτης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ξεχωριστή χαρά για μένα η παρουσία μου ως Διοικητή του Α.Τ. Ευρώτα στην κοπή της πίτας της Υπηρεσίας μας για το έτος 2019 και σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση.

Αγαπητοί συνάδελφοι την χρονιά που παρήλθε δώσατε πολυμέτωπο αγώνα ώστε η κοινωνία και οι πολίτες να έχουν την Ελληνική Αστυνομία που δικαιούνται και τους αξίζει. Σας καλώ να συνεχίσουμε και το 2019 που μόλις ανέτειλε, αναδυκνείοντας τις αρετές μας με την ίδια βαθιά πίστη στις αρχές και τις αξίες μας, την κοινή προσπάθεια μας για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Τονίζω, την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδω στις σχέσεις ειλικρινούς επικοινωνίας, εμπιστοσύνης και συνεργασίας:
• Με τους θεσμικούς παράγοντες, τους φορείς και τους πολίτες για την θωράκιση της τοπικής κοινωνίας μας από οτιδήποτε θα μπορούσε να διαμορφώσει κλίμα απειλής και ανασφάλειας.
• Με τους συνδικαλιστές, προσδοκώντας στην συμμετοχή τους με τις θέσεις τους, με τους προβληματισμούς τους και με τις προτάσεις τους.
• Με τους αποστράτους μας, που παραμένουν στην Αστυνομική οικογένεια και αποτελούν την ιστορική συνέχεια του ΣΩΜΑΤΟΣ, για την γνώση και την εμπειρία τους.
       Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειες σας να έχετε υγεία, δύναμη και προκοπή στα παιδιά σας και το 2019 να φέρει ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας».

Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο αιδεσιμώτατος π. ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ Ευστράτιος, ο Δήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. ΒΕΡΔΟΣ Δήμος, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. ΤΖΑΝΕΤΕΑ Αδαμαντία, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης κ. ΜΠΑΡΤΖΑΚΛΗ Αικατερίνη, ο Πρωτοδίκης Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σπάρτης κ. ΝΤΑΝΙΑΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας κ. ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, ο Διοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Μυρτέας κ. ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ Τζανέτος, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Σκάλας κ. ΚΟΥΡΛΑ Ιωάννα, εκπρόσωπος του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Λακωνίας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση======