ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018


Αξιόλογες Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις - Δράσεις προσφέρει αυτό το καλοκαίρι ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων - Πλύτρας "Η Αρχαία Κυπαρισσία"


Ο πάντα δραστήριος Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων - Πλύτρας "Η Αρχαία Κυπαρισσία" εντυπωσιάζει και αυτό το καλοκαίρι προσφέροντας ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ αξιόλογες Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις - Δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Έτσι, την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, Ανήμερα του Προφήτη Ηλία, πραγματοποιήθηκαν οι «Ημέρες Θάλασσας» της Πλύτρας.

Ένα αντάμωμα Ιππικών Συλλόγων και Έφιππων, ελεύθερες βόλτες με άλογα ή άμαξες, ιππασία σε ήπια μορφή και γνωριμία με τον πολύτιμο αυτό φίλο του ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, σε θεσμό του καλοκαιριού εξελίσσονται πλέον οι «Ημέρες Θάλασσας» της Πλύτρας, παραμονή και ανήμερα του Προφήτη Ηλία, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων - Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία», τα τελευταία 6 χρόνια, καθώς αποκτούν διάρκεια και κάθε φορά έχουν ευρύτερο περιεχόμενο.

Φέτος περιελάμβαναν Μουσική Βραδιά με τον Σπύρο Κουτσοβασίλη και την Ειρήνη Χριστοφιλάκη για το βράδυ της παραμονής και το Αντάμωμα Ιππικών Συλλόγων και Έφιππων με παράλληλες βόλτες με άλογα και άμαξα και βόλτα στον Αμμούλη για το απόγευμα ανήμερα της Γιορτής του Προφήτη Ηλία με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή για όλους.
Οι εκδηλώσεις απευθύνονταν σε ντόπιους και επισκέπτες όλων των ηλικιών.

«Οι Ημέρες Θάλασσας» είναι ένας πρωτοποριακός θεσμός για την Πλύτρα και μια γιορτή που έχει αγκαλιάσει τόσο η τοπική κοινωνία όσο και οι επισκέπτες συμμετέχοντας ενεργά και με μεράκι αφού και τις δυο ημέρες κατέκλυσαν τα μαγαζιά και τους ελεύθερους χώρους. Είναι μια κοινή προσπάθεια συμμετοχής και εξωστρέφειας για την Πλύτρα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους και εθελοντές για την αγάπη τους, τους αγαπητούς μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες, τους χορηγούς της εκδήλωσης και όσους ενεργά βοήθησαν και θα αποτυπωθούν σε ξεχωριστή δημοσίευση.

Το δώρο του Συλλόγου, το 12 μηνών πουλάρι, ανήκει πλέον σε έναν κατάλληλο άνθρωπο, τον κ. Παναγιώτη Μάρκο από τον Άη Γιώργη Βατίκων, Πρόεδρο του Χωριού και είναι σε πολύ καλά χέρια.

Ο Σύλλογος με συστηματική και στοχευμένη προσπάθεια τα τρια τελευταία χρόνια, απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για ελλιμενισμό κατάλληλου Πολεμικού Πλοίου επισκέψιμου προς το κοινό, προσπαθεί να συμβάλλει ώστε η Πλύτρα να αποκτήσει το επίπεδο πολιτισμού, τουρισμού και οικονομικής ανάπτυξης που αξίζει.

  Δείτε το φωτορεπορτάζ


======