Αστυνομικό Δελτίο - Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα


Συνελήφθη, από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, 50χρονος για ναρκωτικά - Συνεχίζει τις επιτυχίες του το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας


Συνελήφθη, στις 7.7.2018 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 50χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, στις 7.7.2018 το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 50χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 2325,5 γραμμαρίων, περίστροφο, 56 φυσίγγια, 8 πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι συνολικού μήκους 3,45 μέτρων και διάφορα εξαρτήματα κυνηγετικού όπλου τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

========