ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018


Αξιόλογες Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις - Δράσεις προσφέρει αυτό το καλοκαίρι ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων - Πλύτρας "Η Αρχαία Κυπαρισσία"

Ο πάντα δραστήριος Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων - Πλύτρας "Η Αρχαία Κυπαρισσία" εντυπωσιάζει και αυτό το καλοκαίρι προσφέροντας ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ αξιόλογες Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις - Δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 - Το Καλοκαίρι ξεκίνησε !
-------------------------
Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, Εκδήλωση Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου - Παιδιών και Ενηλίκων.

Επιμέλεια/Χορογραφίες: Λουίζα Λάμπου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με τη συμμετοχή του, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών τού Φιλοπρόοδου Συλλόγου Φοινικίου «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ».

KAHLUA CLUB, Πλύτρα Λακωνίας. Είσοδος Ελεύθερη με προαιρετική κατανάλωση αφεψήματος ή σνακ. Ώρα 7:30μ.μ.
---------------------------------
Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, Εκδήλωση Αθλητικών Τμημάτων ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ με τη μέριμνα των Εθνικών Προπονητών κ.κ. Ηλία Μανωλάκου & Γιάννη Φελούρη και ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ με τη μέριμνα της Προπονήτριας κας Ελένης Σταματάκου.

KAHLUA CLUB, Πλύτρα Λακωνίας. Είσοδος Ελεύθερη με προαιρετική κατανάλωση αφεψήματος ή σνακ. Ώρα 8:00μ.μ.
------------------------------------
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, Παραμονή Προφήτη Ηλία, «Ημέρες Θάλασσας» της Πλύτρας.

Μουσική βραδιά με τον Σπύρο Κουτσοβασίλη και την Ειρήνη Χριστοφιλάκη.

Πλύτρα Λακωνίας. Είσοδος Ελεύθερη. Ώρα 10μ.μ.
-----------------------------------------------
Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, Ανήμερα Προφήτη Ηλία, «Ημέρες Θάλασσας» της Πλύτρας. Αντάμωμα Ιππικών Συλλόγων και Έφιππων. Ελεύθερες βόλτες με άλογα ή άμαξες, ιππασία σε ήπια μορφή και γνωριμία με έναν πολύτιμο φίλο του ανθρώπου.

Πλύτρα Λακωνίας. Είσοδος Ελεύθερη. Ώρα 7:30μ.μ.
------------------------------
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, Έκθεση Δημιουργιών Τμήματος Εικαστικών του Συλλόγου.

Ξενοδοχείο PRINCESS KYNISKA SUITES, Καραβοστάσι, Πλύτρα Λακωνίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και τα εκθέματα δεν θα είναι προς πώληση. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νικολέττα Σουρτζή. Ώρα 9μ.μ.
-----------------------
Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018, Πάρτυ Νεολαίας στην Πλύτρα, KAHLUA CLUB.

Απολαυστικά ποτά και δροσερά cocktails, αγαπημένοι DJs, δίπλα στην πισίνα με την ευγενική χορηγία της προσδοκίας που δημιούργησαν οι εκατοντάδες επισκέπτες στο αντίστοιχο πάρτυ του περασμένου Καλοκαιριού. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην Τοπική Ποδοσφαιρική Ομάδα ΑΕΔΑ.

Πλύτρα Λακωνίας. Ώρα 11:00μ.μ.
------------------------------------
Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, Πανηγύρι Γιορτής Σύκου στα Παπαδιάνικα, προαύλιο Γυμνασίου.

Το πανηγύρι των Παπαδιανίκων, που η αγάπη και η συμμετοχή των κατοίκων του χωριού και των επισκεπτών το έχουν κατατάξει μεταξύ των δημοφιλέστερων καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Νομού Λακωνίας. Στην αγαπημένη συντροφιά μας οι, Βασίλης Μπατσάκης, Μαρία Μιχαήλ, Νικολέττα Ξερακιά και Αλεξάνδρα Ηλιώτη με πολυμελές μουσικό σχήμα.

Είσοδος Ελεύθερη. Ώρα: 10μ.μ.
---------------------------------
Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, «…έλα και σύρε τον χορό…».

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πλύτρα Λακωνίας, με τη φιλική «μοντέρνα» συμμετοχή της συντοπίτισσάς μας, Μαριδήμης. Είσοδος Ελεύθερη. Ώρα 9:30μ.μ. Συμμετέχουν Σύλλογοι τής Λακωνίας.
--------------------------------------
Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα λειτουργήσουν τμήματα κολύμβησης παιδιών στην Πλαζ Πλύτρας. Πληροφορίες/συμμετοχές: 6944720511, 6973317755, 2732082885
----------------------------

Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων-Πλύτρας "Η Αρχαία Κυπαρισσία"

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr«Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ, ας παίξω κι ας γελάσω…», το σύνθημα του Συλλόγου για τις Καλοκαιρινές δράσεις που ξεκινούν το Σάββατο 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 και Ώρα 7:30 μ.μ. στην KAHLUA, Πλύτρα Λακωνίας.

Σ’ έναν οικείο χώρο που έχει χαρίσει ξένοιαστες καλοκαιρινές βραδιές σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Λακωνίας, θα φιλοξενηθεί φέτος η ετήσια εκδήλωση λήξης των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου, καθώς και οι αντίστοιχες εκδηλώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί στο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο.
Ο Σύλλογος, ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες τού χώρου και τη νέα διεύθυνση της KAHLUA για την άμεση αποδοχή στέγασης των δράσεών του.

Χορηγός Επικοινωνίας: ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΝΕΑ .gr

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι στον ευλογημένο Τόπο μας.

Σας ευχαριστούμε,
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Παπαδιανίκων-Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία»


======