Πολιτική Επικαιρότητα - 4/6/2018


«Στηρίζουμε τον Περιφερειάρχη όσο στηρίζουμε και την ηγεσία της ΝΔ»

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Π. Τατούλη :

" Έχοντας ως προσωπικές παρακαταθήκες τους πολυετείς αγώνες για την παράταξη της ΝΔ, και συμμεριζόμενοι απόλυτα τις αρχές και τις αξίες της, που αποτελούν τη βάση για ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, και με βαθιά την πίστη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αυριανός πρωθυπουργός μπορεί να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο έργο, δηλώνουμε απερίφραστα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στελέχη πρώτης γραμμής για τη ΝΔ στην Πελοπόννησο. Στελέχη που εγγυόμαστε ταυτόχρονα τον άρρηκτο δεσμό του κόμματος με την κοινωνία, με την οποία βρισκόμαστε σε διαρκή, ειλικρινή και έντιμη σχέση.

Δηλώνουμε ταυτόχρονα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αυτοδιοικητική μας παράταξη, την «Νέα Πελοπόννησο», της οποίας είμαστε εκλεγμένοι κι εκλεγμένες σύμβουλοι και Αντιπεριφερειάρχες, και με την οποία συστρατευθήκαμε στη βάση αρχών και σχεδίων που δημιουργούν συνθήκες ευημερίας και προόδου για όλη την Πελοπόννησο αλλά και για κάθε χωριό, πόλη και επαρχία που εκπροσωπούμε ο καθένας από εμάς.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και ο ειλικρινής διάλογος στην πολιτική δημιουργούν εκείνη την συνθήκη εντιμότητας που δένει όλους εμάς με την ηγεσία της παράταξης. Τόσο της κομματικής μας, όσο και της αυτοδιοικητικής μας. Στηρίζουμε το έργο μας στην Πελοπόννησο υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη μας Πέτρου Τατούλη, όσο στηρίζουμε με το έργο μας την ηγεσία της ΝΔ.

Η παράταξη είμαστε όλοι μαζί και όχι αυτοί ή εμείς. Η τακτική του διχασμού δεν χωρά στη παράταξη της ΝΔ. Στην Πελοπόννησο είμαστε όλοι μαζί. Και ας μην το αγνοεί κανείς αυτό".

Την παραπάνω ανακοίνωση υπογράφουν οι :

Τζανετέα Ντία - Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας,
Παναγιωτοπούλου Ελένη - Αντιπεριφερειάρχης και μέλος ΔΣ ΕΝ.Π.Ε.,
Γκίκας Αθανάσιος - Αντιπεριφερειάρχης,
Μπούζα Αντωνία - Αντιπεριφερειάρχης,
Γκούνης Αποστόλης - Περιφερειακός Σύμβουλος,
Καρράς Παναγιώτης - Περιφερειακός Σύμβουλος,
Κατσίρης Γιάννης - Περιφερειακός Σύμβουλος,
Παπαφωτίου Απόστολος - πρώην Αντιπεριφερειάρχης - Περιφερειακός Σύμβουλος,
Πετρίτσης Γεώργιος - Περιφερειακός Σύμβουλος,
Πισιμίσης Αθανάσιος - Περιφερειακός Σύμβουλος,
Σιδέρης Βασίλης - πρώην Αντιπεριφερειάρχης - Περιφερειακός Σύμβουλος

----

Τι προηγήθηκε ...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και πληροφορίες μας, ανοιχτή συνάντηση - συγκέντρωση πραγματοποίησε την Κυριακή 3/6/2018 στην Τρίπολη, ο τομέας αυτοδιοίκησης της Ν.Δ σε συνεργασία με την τοπική ΝΟΔΕ.
Επίσημοι ομιλητές - εισηγητές ήταν ο τομεάρχης εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο γραμματέας της Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκης και ο γραμματέας της τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος της Ν.Δ κ. Τ. Γαιτάνης.

Παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, βουλευτές και πρώην βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη, δήμαρχοι και πρώην δήμαρχοι, πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι Δήμων της Πελοποννήσου.

Συζητήθηκε το σχέδιο νόμου «Κλεισθένης Ι» ενώ κατατέθηκαν και προτάσεις για όλα αυτά τα θέματα.

Δήλωση Λ. Αυγενάκη, Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, από την Τρίπολη για Π. Τατούλη

" Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, ο κ. Τατούλης μάλλον πως, δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Ν.Δ. Στο χέρι του είναι, στο χέρι των στελεχών της Περιφέρειας είναι, να δείξουν δείγματα τέτοια, ώστε να γίνει κατανοητό πλέον, ότι δεν υπάρχουν δύο στρατηγικές, αλλά υπάρχει μία ενιαία, και ένα πνεύμα συνεργασίας και βεβαίως εφαρμογής πολιτικών που θα προσφέρουν έργο χρήσιμο για τον τόπο και τους πολίτες ".

===============