Αστυνομικό Δελτίο


Συνελήφθη 67χρονος για ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθη στις 24.5.2018 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 67χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον Τελωνιακό Κώδικα.

Ειδικότερα, στις 24.5.2018 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί των παραπάνω υπηρεσιών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 67χρονου, αλλά και στον αύλειο χώρο αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
12 δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 83 γραμμαρίων, ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 3340 γραμμαρίων και κυνηγετικό όπλο, το οποίο όπως προέκυψε κατείχε παράνομα.

Η ποσότητα του λαθραίου καπνού, θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 67χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

---

Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα : Συνελήφθησαν δύο άτομα για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθη, στις 24.5.2018 το πρωί, στην Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε στις 23.5.2018 το βράδυ στην Σκάλα Λακωνίας, αφαίρεσε ποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε. Επιπλέον, συνελήφθη και μία 33χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

=========