Αστυνομικό Δελτίο


Τα νέα από το Αστυνομικό δελτίο


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (5.12.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Λακωνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού, γεωργικό μηχάνημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (5.12.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, κινητό και κλειδί αυτοκινήτου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, μία (1) περίπτωση κλοπής που έγινε την 30.3.2022 στο Γύθειο Λακωνίας, σε κατάστημα, απ’ όπου αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική συσκευή. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών, 35χρονης, 39χρονης και 52χρονης, για κλοπή, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

====