Εθελοντική αιμοδοσία στα Παπαδιάνικα Δήμου Μονεμβασίας


Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η 9η Εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων - Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία» στα Παπαδιάνικα του Δήμου Μονεμβασίας

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος συμμετοχών από τους πολίτες πραγματοποιήθηκε η 9η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία Παπαδιανίκων - Πλύτρας "Έλα με τον φίλο σου, έλα με το παιδί σου, γίνε παράδειγμα", που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων - Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία» στα Παπαδιάνικα του Δήμου Μονεμβασίας την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.

Με συνέπεια ανθρωπιάς συμμετείχαν οι Εθελοντές Αιμοδότες στην 9η Αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων - Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία», την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στην Αίθουσα Αλέξανδρου Ευαγγελάκου στην Πλατεία Παπαδιανίκων.
Πολλοί νέοι συμμετείχαν με παραδειγματικό ενδιαφέρον, μεταδίδοντας την ενέργειά τους σε όλους τους συμμετέχοντες. Έμπρακτη ήταν και η στήριξη προς την Τράπεζα Αίματος από πολλές γυναίκες εθελόντριες.
Συγκινητική ήταν επίσης, η παρουσία των κ.κ. Γιάννη Τσαγκλή και Φώτη Δασκαλόπουλου, που με την καλή παρέα τους έδωσαν μια ευχάριστη νότα σε όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Γ.Ν. Σπάρτης, την Ιατρό κα Χρύσα Γκίκα, όπως επίσης και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παπαδιανίκων, τα Μ.Μ.Ε., τους φίλους του Συλλόγου Ευαγγελία Τσαγκλή και Τάκη Αποστολάκο και όλους του εθελοντές.
Σας καλούμε να συνεχίσετε να προσφέρετε αίμα για να καλύπτονται οι ανάγκες του χωριού μας και να στηρίζετε την προσπάθειά μας για τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο 2018.

Εκ του Δ.Σ και της Επιτροπής Αιμοδοσίας

Θεοδούλη Σπυριδάκου
Πρόεδρος Δ.Σ

==============