20/3/2018


Τραγικός επίλογος - Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Μπολοβίνος της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Μπολοβίνος της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν από λίγη ώρα, εντοπίστηκε το όχημα του άτυχου αρχιμανδρίτη στη θαλάσσια περιοχή Καμάρες Καλυβίων του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

TO IΣΤΟΡΙΚΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης Πατήρ Ανδρέα Μπολοβίνου η τύχη του οποίου αγνοείται από χθες (19/3/2018) το βράδυ.

Ο 63χρονος αρχιμανδρίτης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, ξεκίνησε εχθές (19/3/2018) λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα, από το Γύθειο με το αυτοκίνητό του, μάρκας HUNDAI με αρ. κυκλοφορίας ΑΚΗ 9163.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Ανατολικής Μάνης, αφού το στίγμα του κινητού του, δόθηκε για τελευταία φορά στην περιοχή του Σκουταρίου και του Κότρωνα. Στην περιοχή εκείνη την ώρα επικρατούσε μεγάλη κακοκαιρία με ακραία καιρικά φαινόμενα, μπουρίνι, έντονη βροχόπτωση, έπεφταν κεραυνοί που προκάλεσαν ακόμα και διακοπή ρεύματος σε ορισμένες περιοχές. Στις έρευνες συμμετέχουν το Λιμενικό Σώμα, η πυροσβεστική υπηρεσία, η αστυνομία, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και πολίτες (πηγή ΕΡΤ).

==============