Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης


Εντυπωσίασε για 6η χρονιά ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης στο Κέντρο Δεξιώσεων Leonidas Palace στη Σπάρτη

Μικρό ... αποδείχθηκε για μία ακόμη χρονιά το εντυπωσιακό Leonidas Palace, για τους εκατοντάδες Λάκωνες που κατέκλυσαν το γνωστό Κέντρο Δεξιώσεων, καθώς περισσότεροι από 1200 φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης έκαναν αισθητή την παρουσία τους το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, τιμώντας το Διοικητικό Συμβούλιο και αποδεικνύοντας ότι στηρίζουν ενεργά κάθε δραστηριότητά του.

Ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης βγήκε και φέτος νικητής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις προσελκύοντας φίλους και μέλη του συλλόγου από όλες τις γωνιές της Λακωνίας και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Νταβέλης, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Άρης Μουγκοπέτρος, η Σοφία Κετικίδου και ο Σωτήρης Κόττας ξεσήκωσαν το πλήθος με τις λαϊκες και δημοτικές τους νότες, ενώ το υπερθέαμα με το Oriental Show έκλεψε και φέτος την παράσταση.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κ. Γιάννης Καρβουνιάρης, έσπευσε στο λόγο του να ευχαριστήσει θερμά τους παρευρισκομένους, οι οποίοι και φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί.

Η διοργάνωση πήρε άριστα, οι γεύσεις εντυπωσίασαν, η μουσική ξεχώρισε και φυσικά άπαντες αναγνώρισαν ότι ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης ήταν το γεγονός και της φετινής χρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Σ. Σπάρτης ευχαριστεί θερμά τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης για την έμπρακτη και αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια καθώς και γνωστό ανθοπωλείο της Σπάρτης για την όμορφη διακόσμηση του χώρου.

Φυσικά, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης ευχαριστεί και τις πολυάριθμες επιχειρήσεις για τα δώρα που προσέφεραν.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους εκατοντάδες παρευρισκομένους, που αποτέλεσαν για μία ακόμη χρονιά την ψυχή του χορού, το εντυπωσιακό Κέντρο Δεξιώσεων Leonidas Palace για την άψογη εξυπηρέτηση, τα ΜΜΕ για την προβολή και φυσικά όλους όσοι συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ραντεβού το 2019

Εκ του ΔΣ

Ο πρόεδρος

Γιάννης Καρβουνιάρης

============