28/2/2018


Νομαρχιακή Συνέλευση Ν.Δ Λακωνίας


Στην Σπάρτη πραγματοποιήθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ όπου συζητήθηκαν Οργανωτικά Θέματα και έγινε παρουσίαση του Νέου Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης από τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στυλιανό Κονταδάκη ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο Περιφ. Οργάνωσης Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Μαλτέζο, τον Τομεάρχη Λακωνίας κ. Θεμιστοκλή Πλακοκέφαλο και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Ηπείρου κ. Βασίλη Σπόνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, πολιτευτές του νομού, πρόεδροι και κομματικά στελέχη της ΝΟΔΕ Λακωνίας, των Δημοτικών Επιτροπών και της ΟΝΝΕΔ, πρώην Πρόεδροι, Δήμαρχοι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδίοικησης.

Αντίδραση Διαμαντάκου σε δήλωση Αραχωβίτη


"Με μεγάλη έκπληξη είδα την δήλωση του Βουλευτή του Σύριζα Σταύρου Αραχωβίτη "ότι η Λακωνία βγαίνει από την απομόνωση" επειδή μετά από τρία χρόνια 2 δευτεροκλασσάτοι Υπουργοί του Σύριζα επισκέφθηκαν την Λακωνία (με την συνήθη τακτική του ταξίματος Σύριζα).
    Σαν Λάκωνας δεν ξεχνώ ότι για τις μεγάλες καταστροφές που έχουν γίνει επί Σύριζα, ο Νομός μας και οι άνθρωποι του ακόμα περιμένουν την δικαίωσή του και το πραγματικό νοιάξιμο της πολιτείας.
    Τα μεγάλα έργα του Νομού έχουν υπογραφή και όνομα της Ν.Δ και οι Λάκωνες το ξέρουν καλά.
    Για τα εθνικά θέματα και τον πατριωτισμό της Λακωνίας που θίγεται βάναυσα από τις πολιτικές Σύριζα δεν θα επεκταθώ..."
Κυριάκος Διαμαντάκος
Οικονομολόγος MSc - MPA
2o πτυχίο ΟΔΑ
τ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Λακωνίας
τ. Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ
Μέλος τομέα Τουρισμού ΝΔ
Μέλος τομέα Υγείας ΝΔ

========