Δήμος Ευρώτα


Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος


Στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας του Δήμου Ευρώτα την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, παρουσία των τοπικών αρχών, ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος και ανέλαβε επίσημα τα νέα του καθήκοντα.

Στην τελετή ορκομωσίας παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Λακωνίας κ.κ Σταύρος Αραχωβίτης και Θανάσης Δαβάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Γεώργιος Μαρουδάς, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Σπάρτης κ. Ιορδάνης Χατζηνικολάου, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ευρώτα και πλήθος πολιτών.

Οι ιερείς, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης, στην προσφώνησή τους εξέφρασαν στον νέο Δήμαρχο την αναγκαιότητα ενότητας και σύμπνοιας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του. 

Στην αντιφώνησή του ο κ. Δήμος Βέρδος, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες των δημοτών, ενώ υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει το όραμα του απερχόμενου Δημάρχου κ. Ιωάννη Γρυπιώτη για έναν Δήμο σύγχρονο κι ανθρώπινο.

==========