Επιμελητήριο Λακωνίας


Ευχαριστήριο του συνδυασμού του Γιάννη Παναρίτη για τη νίκη του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λακωνίας


Η «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση» χαιρετίζει και ευχαριστεί όλες/όλους τις/τους συναδέλφους που τίμησαν το συνδυασμό και τους υποψηφίους του με την ψήφο τους, στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας που έγιναν 1, 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017.

Δώσαμε την εκλογική  μάχη με αξιοπρέπεια και ήθος, απορρίπτοντας σταθερά τις πρακτικές  που ακολουθούν οι κομματικοί μηχανισμοί, καθώς οι βασικές αρχές μας είναι έξω και πέρα από τέτοιου είδους λογικές .

Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για την προάσπιση της επιχειρηματικότητας και των λακωνικών επιχειρήσεων.

Η ομάδα μας με την εμπειρία που διαθέτει στα επιμελητηριακά θέματα αλλά και με τις ιδέες που θα προσφέρουν οι νέοι άνθρωποι που εξελέγησαν, με συνοχή, δημιουργικότητα και συνέπεια θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του κάθε μέλους, που σας εκπροσωπεί.

Η νέα διοίκηση δεν θα πάψει να αφουγκράζεται τις αγωνίες, τις προτάσεις και τα αιτήματα όλων  σας και να πράττει τα βέλτιστα στο μέτρο που το νομικό πλαίσιο της επιτρέπει.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
 
Γιάννης Παναρίτης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λακωνίας

-------------