Ελληνική Αστυνομία


Ενημερωτική επίσκεψη ψυχολόγου της Ελληνικής Αστυνομίας στη Σπάρτη


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για ενημερωτικού χαρακτήρα επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 σχετική ενημέρωση στην Σπάρτη.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή (Υγειονομικού) Εμμανουήλ Κουφάκη του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών και την παρακολούθησε προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.

Στην ενημέρωση τονίστηκε η σημασία της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενημέρωσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως επεσήμανε ο επιστημονικά υπεύθυνος, της «τηλεφωνικής γραμμής» κ. Κουφάκης, σκοπός της λειτουργίας της είναι να παρέχει επιστημονική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση, από κατάλληλα εκπαιδευμένους αστυνομικούς και να βοηθά τους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, ατομικό και οικογενειακό επίπεδο.

Στην ενημέρωση παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λακωνίας Ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, Αξιωματικοί, λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας.

=============