Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, μετά από πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, οι Ενημερωτικές Ημερίδες «Οδική Ασφάλεια και Τροχαία Ατυχήματα» σε Μολάους και Μονεμβασιά


Μετά από πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, συνδιοργανώθηκαν από το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων και το Δήμο Μονεμβασίας, με τη συμμετοχή του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης και της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης, Εκθέσεις - Ενημερωτικές Ημερίδες με θέμα «Οδική Ασφάλεια και Τροχαία Ατυχήματα».

Οι Ημερίδες πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 6/11/2017 στο Πνευματικό Κέντρο Μολάων στους Μολάους και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Μονεμβασίας στη Μονεμβασιά.

Οι έμπειροι εισηγητές ανέλυσαν τις αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων/δυστυχημάτων και καθόρισαν τους τρόπους της ασφαλούς οδήγησης των πολιτών.
Η Αστυνομία και η Τροχαία στην Λακωνία αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα ότι προσπαθεί να είναι δίπλα στους πολίτες και σε συνεργασία με την Π.Ε Λακωνίας, τους Δήμους και εξειδικευμένους φορείς, όπως ο ΛΑΣ - Σπάρτης να προσφέρει ενημέρωση για ένα ασφαλέστερο μέλλον στην οδήγηση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την ημερίδα στους ΜΟΛΑΟΥΣ

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την ημερίδα στην ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

=============