Αστυνομικό Τμήμα Βοιών


H Τελετή Αγιασμού στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών στη Νεάπολη ΛακωνίαςΜε αφορμή την μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, πραγματοποιήθηκε στις 29.10.2017 το πρωί, τελετή Αγιασμού στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, στη Νεάπολη Λακωνίας.

Την τελετή Αγιασμού πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτου Φιλιππάκου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Υποστρατήγου Δημητρίου Τριγώνη και του Διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας Ταξίαρχου Γεωργίου Μαρουδά.


Το Αστυνομικό Τμήμα Βοιών, στεγάζεται πλέον σε έναν καινούργιο χώρο, κατάλληλο για Αστυνομική Υπηρεσία, ο οποίος διασφαλίζει τόσο τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, όσο και τις προϋποθέσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται στο σύνολο τους, από ισόγειο τμήμα συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. περίπου και τμήμα υπογείου συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. περίπου, ενώ συμπεριλαμβάνονται και τέσσερις στεγασμένοι χώροι στάθμευσης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, οι Διευθυντές σχολικών μονάδων και κάτοικοι της περιοχής.

===============