«Ημέρας της Αστυνομίας»


O Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου - H Δοξολογία για τον Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Σπάρτη

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, ο οποίος είναι και Προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο του εορτασμού τελέσθηκε το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη, Δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας.

Στη Δοξολογία παρευρέθησαν, εκτός από αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας Ταξίαρχο Γεώργιο Μαρουδά, ο Βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Σπάρτης Ταξίαρχος Ιορδ. Χατζηνικολάου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης α' & β' βαθμού και εκπρόσωποι φορέων του τόπου. Αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα. Μετά το πέρας της δοξολογίας παρατέθηκε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ


(πηγή φωτογραφιών photoreporter.gr)

================