Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης


Τελετή λήξης α΄κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών στην Ταϋγέτη

Το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε, στις άρτιες εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης στην Ταϋγέτη, η τελετή λήξης της α' κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών, που φιλοξένησε 100 παιδιά ηλικίας 12-14 ετών.

Τα παιδιά, με την βοήθεια των ομαδαρχών τους, παρουσίασαν ένα λιτό, χαρούμενο πρόγραμμα με σκετς και τραγούδια και χειροκροτήθηκαν θερμά από γονείς, συγγενείς και τους λοιπούς παρευρισκόμενους.

Για τις βασικές πτυχές και τα διδάγματα αυτών των ημερών μίλησε ο αρχηγός της α΄περιόδου και Αρχιερατικός Επίτροπος Σπάρτης Πανοσ. Αρχ. Σεραφείμ Κοσμάς.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εκπροσώπησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μόνης Γόλας και υπέυθυνος του Γραφείου Νεότητας Πανοσ. Αρχ. Ευστάθιος Πορφύρης.

Με την ολοκλήρωση της γιορτής, μέσα σε συγκινησιακό κλίμα, στελέχη και παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Καλοκαίρι. Όπως συνηθίζεται, προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.