«Δίαυλος»


Επιτυχημένο Θεατρικό Δρώμενο «Δεν μ΄ αγγίζουν οι Σκιές» από το Θέατρο της Ημέρας, στο Αμφιθέατρο Ξηροκαμπίου Δήμου Σπάρτης

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας «Δίαυλος», πραγματοποίησε με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, Θεατρικό Δρώμενο με τίτλο: «Δεν μ΄αγγίζουν οι Σκιές» από το Θέατρο της Ημέρας, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στο Αμφιθέατρο Ξηροκαμπίου. 

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, αποτελεί οργανισμό καλλιτεχνικής και παιδευτικής θεατρικής έκφρασης με στόχους αμιγώς καλλιτεχνικούς, πνευματικούς και πολιτιστικούς.

Κύρια ενασχόληση του είναι η καλλιέργεια και η έρευνα της θεατρικής έκφρασης και της παιδαγωγικής θεάτρου, που συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση πολιτιστικών αξιών και στη δυναμική προβολή του Ελληνικού Πνεύματος στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Μέσα από το Θεατρικό Δρώμενο με τον τίτλο: «Δεν μ΄ αγγίζουν οι σκιές», περάσαμε μια ευχάριστη και δημιουργική βραδιά όπου τα παιδιά, μέσω του θεατρικού παιχνιδιού και του θεάτρου, προσέγγισαν βιωματικά και μέσα από το παιχνίδι των ρόλων την έννοια των εξαρτήσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα  Επιστημονικά Στελέχη του Κέντρου, θέλουν να αποδώσουν θερμές ευχαριστίες στην Τοπική Κοινότητα και τους Συλλόγους του Ξηροκαμπίου, καθώς και στου Συλλόγους Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Σκάλας & Μολάων για την βοήθεια και αγαστή συνεργασία, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχή πραγματοποίηση της προαναφερθείσας εκδήλωσης.