Δήμος Ευρώτα - «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2017»


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας  VOLLEY Γυναικών στον Δήμο Ευρώτα

Με τρεις διεθνείς φιλικούς αγώνες ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική μας Ομάδα Γυναικών της Πετοσφαίρησης εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

H Εθνική μας ομάδα VOLLEY Γυναικών έδωσε τρείς φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Εθνική Ομάδα VOLLEY Γυναικών της Ρουμανίας, με τελικό απολογισμό για την Εθνική μας ομάδα, μία νίκη και δύο ήττες.

Να θυμήσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα VOLLEY Γυναικών προετοιμάστηκε στο Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Κροατία, από 31 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2017.

Στη φωτογραφία : O Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Νεκτάριος Χαλβατζής παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Ευρώτα, Γιάννη Γρυπιώτη για τη στήριξη και την αγάπη του στη «γαλανόλευκη» Εθνική μας ομάδα.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας και οι Διεθνείς φιλικοί αγώνες ήταν ενταγμένοι στο πλαίσιο του Δήμου Ευρώτα ως Αθλητική Πόλη των Σπορ 2017 (EUROPEAN TOWN OF SPOR 2017).

Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί είναι από το πρώτο φιλικό ματς που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα και το αποτέλεσμα ήταν νίκη για την Εθνική μας ομάδα VOLLEY Γυναικών με 3-1 σετ.

φωτογραφίες : Τάκης Κούρος, τον οποίο και ευχαριστούμε