Φιλόπτωχο Ταμείο Παπαδιανίκων


Γιορτή Aγάπης και Aλληλεγγύης στα Παπαδιάνικα Δήμου Μονεμβασίας


Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Τσάι Αγάπης» του Φιλόπτωχου Ταμείου Παπαδιανίκων, με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την συνέχιση της καλής λειτουργίας του προς όφελος των συνανθρώπων μας.

Ήταν μια εκδήλωση πραγματική γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, την οποία υποστήριξαν ενεργά όσοι παρευρέθηκαν, επιτρέποντας στο Φιλόπτωχο να ενισχύσει τις δυνατότητές του με σταθερότητα και αξιοπρέπεια.

Εμφανώς ικανοποιημένος και ευτυχής για την ανταπόκριση του κόσμου, τόσο από τα Παπαδιάνικα και Πλύτρα όσο και από τα γύρω χωριά, ο π. Νικόλαος, Εφημέριος της Ενορίας Παπαδιανίκων, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την φιλανθρωπική δράση της Εκκλησίας, τους συνεργάτες του που καθημερινά εργάστηκαν για την κατά κοινή ομολογία αξιέπαινη έκβαση της εκδήλωσης και τους θεσμικούς φορείς για την άριστη και αγαστή τους συνεργασία.

Υπογράμμισε το μεγαλείο της Φιλανθρωπίας ως εκδήλωση έκφρασης και αγάπης και συνέδεσε το μεγαλείο της ιεροσύνης και τη βαριά ευθύνη της μέσα από την παρουσία του Εφημέριου Ενορίας Νεαπόλεως, π. Παναγιώτη, που τίμησε τα Παπαδιάνικα συνοδεύοντας τη Χορωδία Ενηλίκων τής Ενορίας του, εμπλουτίζοντας τη βραδιά με αγαπημένα ακούσματα υπό τη Διεύθυνση της κας Φανής Φερδιανάκη.

Ο π. Παναγιώτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του και την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι, η προσπάθεια που καταβάλλεται στη Νεάπολη αναγνωρίζεται και σε άλλα μέρη του Δήμου και τόνισε την αξία των δράσεων της Εκκλησίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κα Ματούλα Μπελεγρή, εκθειάζοντας την πρωτοβουλία και τη σημαντικότητά της.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Σπυριδάκου Θεοδούλη, οι Εκπρόσωποι Δημοτικών Κοινοτήτων Ασωπού και Παπαδιανίκων, κ. Σταθάκη Μαριάνα και κ. Αρρώνης Παντελής, Εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Στο καλό αποτέλεσμα συνετέλεσαν πολλές κυρίες με την προσφορά εδεσμάτων καθώς και οι πολύ σημαντικές χορηγίες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στη Δ/ντρια και τους Εκπαιδευτικούς Δημοτικού Σχολείου Ασωπού - Φοινικίου για τη σημαντική βοήθειά τους καθώς και στον Δήμο Μονεμβασίας για τη μετακίνηση της Χορωδίας και τη χρήση της αίθουσας.

To Δ.Σ. του Φιλόπτωχου Ταμείου Παπαδιανίκων εύχεται σε όλους να απολαμβάνουν Αγάπη και Ευημερία.