Πετοσφαίρηση (Volley) Γυναικών


Με τρεις διεθνείς φιλικούς αγώνες συνεχίζει την προετοιμασία της, η Εθνική Ομάδα Γυναικών της Πετοσφαίρησης εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Το Εθνικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο της Ρουμανίας με δύο αγώνες που θα δοθούν την Δευτέρα και Τρίτη 22 &23 Μαΐου 2017 - ώρα 6 μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη και με έναν ακόμη αγώνα που θα δοθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 - ώρα 6 μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας και οι Διεθνείς φιλικοί αγώνες είναι ενταγμένοι στο πλαίσιο του Δήμου Ευρώτα ως Αθλητική Πόλη των Σπορ – 2017 (EUROPEAN TOWN OF SPOR - 2017).

Την Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρησης Γυναικών Ρουμανίας φιλοξενεί ο Δήμος Μονεμβασίας, στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Δήμο Ευρώτα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Εθνικού μας συγκροτήματος  Γιώργος Ρούσης  έχει στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες:
Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Μαρίνα Τσοχατζή, Εύη Φλιάκου, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Άλκηστις Καραφουλλίδου
Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μαρία Νομικού, Εύα Χαντάβα, Αλεξία Καλανταρίδου, Άννα Σπάνου
Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Άννα Καλαντάτζε
Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Ειρήνη Κοκκινάκη (site ΕΟΠΕ)

Η Εθνική μας Ομάδα Γυναικών ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρησης στις 31 Μαΐου 2017 στην Κροατία, αντιμετωπίζοντας τις Εθνικές Ομάδες Γυναικών: ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ & ΑΥΣΤΡΙΑΣ.

Ο Δήμος Μονεμβασίας θα φιλοξενήσει την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών της Ρουμανίας από τις 21 έως 25 Μαΐου 2017, εν όψει της προετοιμασίας των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ γυναικών. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ώρα 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων θα διεξαχθεί διεθνής φιλικός αγώνας μεταξύ των Εθνικών Ομάδων βόλεϊ γυναικών Ελλάδας - Ρουμανίας.