Δήμος Ευρώτα - «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2017»


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης Γυναικών - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης Γυναικών, υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Γεώργιου Ρούσση. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κυρίως πρωινές και απογευματινές ώρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, αλλά και στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων.

Το απόγευμα της Κυριακής, 14 Μαΐου 2017, η Εθνική Ομάδα Βόλλεϋ Γυναικών παρευρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Βλαχιώτη, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την απονομή του Πρωταθλήματος, στην Πρωταθλήτρια Ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη, όπου έτυχε ένθερμης υποδοχής.

Στη συνέχεια, η Δημοτική Κοινότητα Βλαχιώτη παρέθεσε δείπνο προς τιμή της Εθνικής Ομάδας, όπου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βλαχιώτη κ. Ιωάννης Μαρτσούκος, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Λακωνίας κα. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, και ο πρώην Δήμαρχος Έλους και νυν Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου Ευρώτα, κ. Θεόδωρος Μπόλλας.

Η Εθνικής μας ομάδα, η οποία προετοιμάζεται για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών, την ερχόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιήσει τρεις διεθνείς φιλικούς αγώνες με την Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης Γυναικών Ρουμανίας.

Ο Δήμος Ευρώτα θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς που συμμετέχουν και συνδράμουν με όλους τους τρόπους στην διαμονή και διατροφή της Εθνική Ομάδας του Βόλλεϋ Γυναικών.