Αστυνομικό Δελτίο


Συνελήφθη 48χρονος για ναρκωτικά στη Λακωνία - Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλαΣυνελήφθη, στις 27.4.2017 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 48χρονος ημεδαπός, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πραγματοποίησαν έρευνες στην οικία και σε επιχείρηση του 48χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν: ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 1.904 γραμμαρίων, πολεμικό τυφέκιο, ζυγαριά ακριβείας, 113 φυσίγγια και μεταλλικό τρίφτη κάνναβης.

Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

===================

Συνελήφθη 46χρονος για ναρκωτικά στη Λακωνία - Κατασχέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης

Συνελήφθη, στις 26.4.2017 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 46χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στις 26.4.2017 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 46χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν: Έξι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 15 έως 80 εκατοστών περίπου, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 23,9 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης σε μορφή ελαίου, συνολικού βάρους 46 γραμμαρίων.

Ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.