Δήμος Ευρώτα - Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ 2017


Ο Δήμος Ευρώτα βραβεύει αθλητικά σωματεία & προσωπικότητες του αθλητισμού σήμερα Τετάρτη 19/4/2017 στο Βλαχιώτη


Ο Δήμος Ευρώτα, ως Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ για το έτος 2017, έχει πάρει την απόφαση, σε όλη την διάρκεια του έτους, να βραβεύει αθλητικά σωματεία και προσωπικότητες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού.

Στην παρούσα φάση και με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος του 6ου Ομίλου μεταξύ των: ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη – ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑΣ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ημέρα Τετάρτη 19 Απριλίου2017 και ώρα 15.30 μ.μ

Θα τιμηθούν :

-    Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Κώστας Πετρόπουλος και ο Παναγιώτης Πετρόπουλος για την προσφορά τους στο Ελληνικό Μπάσκετ και εν γένει στον αθλητισμό.

-    Η Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΑΕ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ Βλαχιώτη και η ΑΜΙΛΛΑ ΑΓ. Ιωάννη για την προώθηση και την ανάπτυξη του Λακωνικού ποδοσφαίρου και την φετινή αγωνιστική τους πορεία στα Πρωταθλήματα που αγωνίζονται.

-    Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ για την συμβολή τους στο Λακωνικό ποδόσφαιρο και την άνοδο της στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου Γυναικών με το εκπληκτικό αποτέλεσμα των ΜΗΔΕΝ τερμάτων στην άμυνα!!!

-    Το ΚΑΣΤΡΟ Γερακίου, ως Ομάδα Ποδοσφαίρου του Δήμου Ευρώτα για την άνοδο του στην Α’ κατηγορία Πρωταθλήματος Λακωνίας.

-    Το ΓΕΛ Μονεμβάσιας (ομάδα αγοριών) και το ΓΕΛ Κροκεών (ομάδα κοριτσιών), για την πορεία τους στο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Λακωνίας και Πελοποννήσου.

-    Το ΕΠΑΛ Σπάρτης για τη διάκρισή του, στους Σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου Λακωνίας και Πελοποννήσου.

(Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιάννης Γρυπιώτης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, κατά την άφιξη του Παναγιώτη Γιαννάκη στη Λακωνία)

Ο Δήμος Ευρώτα και το Ν.Π.Δ.Δ « ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» ως Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ 2017 στην πορεία των αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων /  εκδηλώσεων θα τιμά προσωπικότητες και συλλόγους που προωθούν κάθε οιονδήποτε τρόπο την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

Δήμος Ευρώτα - Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ 2017