Κέντρο Υγείας Αρεόπολης


Κέντρο Υγείας Αρεόπολης : Με ιδιαίτερη επιτυχία η 11η Εθελοντική Αιμοδοσία


Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης χτύπησε για μια ακόμα φορά η καρδιά  του εθελοντισμού.

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η κίνηση ευαισθητοποιημένων πολιτών της Μάνης, στην 11η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης & ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.

Με το χέρι στην καρδιά, παλιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ενίσχυσαν την τράπεζα αίματος του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης. Συλλέχθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, τροφοδοτώντας έτσι τη συνέχιση της ανεκτίμητης συμβολής του ανώνυμου αιμοδότη σε μία έμπρακτη έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς.

Το χαμόγελο στα χείλη, η σπίθα στα μάτια όσων πρόσφεραν αίμα, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έχει ήδη φυτευτεί.

Το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης έχει φωλιάσει για τα καλά στις καρδιές όλων των εθελοντών αιμοδοτών της Μάνης. Στα ανώνυμα πρόσωπα όλων, αναγνωρίζουμε το δώρο που είναι έτοιμο να προσφερθεί στον πλησίον.

Μαζί με το νεανικό πληθυσμό της Μάνης, συντονιστήκαμε στη συχνότητα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στους συμμετέχοντες, που με τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας, αλλά και τη Διοίκηση του Γ. Ν. Λακωνίας για την άριστη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, αλλά και το Δήμο Ανατολικής Μάνης και ιδιαιτέρως το Δήμαρχο κ. Π. Ανδρεάκο, που για μία ακόμη φορά στάθηκε αρωγός στις προσπάθειές μας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ
Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης