Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Λακωνίας


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Λακωνίας πραγματοποίησε την ετήσια συνεστίασή του

   

Τo Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Λακωνίας πραγματοποίησε την ετήσια συνεστίασή του, σε τοπικό κέντρο διασκεδάσεως, στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και πλήθος προσκεκλημένων.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας Ταξίαρχος κ. Μαρουδάς Γεώργιος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, ο Υποστράτηγος ε.α. Τσιβίκης Ηλίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας κ. Μαντάς Μιχαήλ, ο πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Λακωνίας κ. Ντέρος Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λακωνίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Κουβούσης Δημήτριος και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Αδαμόπουλος Ιωάννης.

    Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Λιάσκος αφού χαιρέτισε του προσκεκλημένους, ενημέρωσε τα μέλη του Συνδέσμου για τα θέματα που τους απασχολούν και  στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη σε τιμητική διάκριση  στο μέλος του Συνδέσμου Λαλούση Παναγιώτη για τις εξαίρετες υπηρεσίες που προσέφερε στο Σώμα. Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης ΙΕΡΟΘΕΟΣ Ηγούμενος της Ιεράς Μονής ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Λιάσκος