Π.Υ Αρεόπολης - 1/1/2017


Π.Υ Αρεόπολης : Συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης


Σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση της Π.Υ. Αρεόπολης κατόπιν πρωτοβουλίας του συνόλου των πυροσβεστικών υπαλλήλων, που υπηρετούν σε αυτή και εν’ όψη των  εορτών της Πρωτοχρονιάς  και των Θεοφανείων αλλά και της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνει η Πατρίδα μας, αποφάσισε να ενεργήσει για άλλη μία χρονιά με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών αγαθών πρώτης ανάγκης.

Τα ανωτέρω τρόφιμα και αγαθά τα οποία αφού συγκεντρώθηκαν σε σημαντικές ποσότητες στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας μας, παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη  Μάνης, η οποία και ανέλαβε το έργο της διανομής τους σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και σε άπορες οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Ενέργειες σαν αυτές  θα πρέπει να αναδεικνύονται γιατί δείχνουν όχι μόνο την συνεισφορά των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας και του Πυροσβεστικού Σώματος γενικότερα στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, αλλά  και την ανιδιοτελή και ουσιαστική υλική προσφορά τους, σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Ο Διοικητής
Μιχαλόπουλος Ευθύμιος
Πυραγός