22/11/2016


Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΟ.

ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΓΑ-ΟΓΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΦΠΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΑΓΡΟΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΨΕΚΑΣΜΩΝ, Ο ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ.

ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ).

ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΓΟΝΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΨΕΚΑΣΤΕΣ.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ΚΑΠ-ΕΕ) .

ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ:

  • ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟ 100% ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
  • ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ
  • ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞ΄ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ.                                                                                              Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου