Επικαιρότητα


Επιμνημόσυνη δέηση στη Σκάλα για τους πεσόντες πυροσβέστες


Ο Διοικητής, οι Αξιωματικοί, οι Υπαξιωματικοί, οι Πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου «Πύραρχος  Κωνσταντίνος Καστρής» και του Πυροσβεστικού Εθελοντικού Σταθμού του Δήμου Ευρώτα, στα πλαίσια της Ημέρας Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών, την 12η Νοεμβρίου 2016 τίμησαν την μνήμη των συναδέλφων τους που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, σε επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε στο μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών στη Σκάλα Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Η σεμνή τελετή αποτέλεσε ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης για τους Πυροσβέστες που δεν επέστρεψαν από το πεδίο της μάχης, που θυσίασαν την ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος. 

Παρέστησαν και τίμησαν τους Πεσόντες Πυροσβέστες καταθέτοντας στέφανο o Βουλευτής Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης, o εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. Ιωάννης Τζεφεράκος, o εκπρόσωπος του Δήμου Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, o εκπρόσωπος του Δήμου Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος.

Η σύζυγος του Ηρωικώς Πεσόντα κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς την 22α Αυγούστου 2011 Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου Πυράρχου Κωνσταντίνου Καστρή κ. Δήμητρα Δημακόγιαννη - Καστρή και ο αδελφός του κ. Νικόλαος Καστρής.

Ο Διοικητής
Χριστόδουλος Δ. Παπαμιχαήλ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ