ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ


Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στους Μολάους


Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/10/2016 στους Μολάους, το πρώτο ραντεβού της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ με την κοινωνία της Λακωνίας!

Στην κεντρική πλατεία της πόλης και στο ειδικό περίπτερο που είχε στηθεί, η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ υποδέχθηκε τις τοπικές Αρχές και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, καθώς επίσης τους τοπικούς φορείς και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Μονεμβασιάς και φυσικά πολλούς φιλάθλους.

Στο διάστημα της παραμονής στους Μολάους, οι άνθρωποι της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα εισιτήρια διαρκείας, τις κάρτες Μέλους καθώς και για τα προνόμια τους ενώ δεν ήταν λίγοι που θαύμασαν από κοντά τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, γύρω από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, την πόλη, τον Δήμο και γενικότερα το Νομό Λακωνίας.

Την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ εκπροσώπησαν το μέλος της διοίκησης Άρης Γιαννακόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας Κώστας Καρατασάκης, ο γενικός αρχηγός της Κ19 Τάκης Αργείτης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Γιάννης Πετράκος και Δημήτρης Λαμπράκης.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι Δήμαρχος Μονεμβασιάς Ηρακλής Τριχείδης, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μολάων Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζάρακα Παναγιώτης Τραϊαφόρος, Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς Παναγιώτα Αλειφέρη, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασιάς και Εντεταλμένος σε θέματα Παιδείας και Αθλητισμού Ιωάννης Κολλιάκος καθώς επίσης και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας.

Επίσης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ και πολλοί αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής όπου το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι Πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης «Ατρόμητος Συκεών» Γιάννης Σκριβάνος, Πρόεδρος «Βοια» Νεάπολης Παναγιώτης Λέκκας, Πρόεδρος «ΑΠΟΕΛ» Μολάων Χρήστος Σμυρναίος, Πρόεδρος «Ολυμπιακού Μολάων» Μιχάλης Καρούνης και Πρόεδρος «Κάστρο» Μονεμβασιάς Κωνσταντίνος Βλαχάκης.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ευχαριστεί τον Δήμο Μονεμβασιάς για τη φιλοξενία καθώς και όλες τις ομάδες, τον κόσμο και τους φιλάθλους που μας επισκέφτηκαν στους Μολάους και ανανεώνει σύντομα το ραντεβού της για τις νέες δράσεις που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή και θα αφορούν τον αθλητισμό και τον άνθρωπο.

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ