Λιμεναρχείο Γυθείου


Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη δύο αλλοδαπών στο Γύθειο

(φωτο αρχείου)

7/10/2016

Σαράντα πέντε (45) συνολικά αλλοδαποί εντοπίσθηκαν πρωινές ώρες χθες από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γυθείου σε συνεργασία με προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων Αρεόπολης και Γυθείου, ενώ συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επρόκειτο να μεταφέρουν έξι (06) από τους ανωτέρω.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αλλοδαποί εντοπίσθηκαν τμηματικά σε σημεία των επαρχιακών οδών των οικισμών Κοκκάλας, Κότρωνας και Νυφίου Δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς επίσης και σε βραχώδη ακτή μεταξύ των περιοχών Κοκκάλας και Αγίου Κυπριανού Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Έρευνες που διενεργήθηκαν από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, προς εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, είχαν αρνητικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης, συνελήφθη από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γυθείου στην επαρχιακή οδό Κοκκάλας-Κότρωνα, ένας 46χρονος αλλοδαπός, οδηγός επιβατηγού οχήματος δημοσίας χρήσεως (ταξί), στην προσπάθειά του να μεταφέρει έξι (06) αλλοδαπούς στην Αθήνα με το όχημα του, ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση συνοδηγός του ανωτέρω ήταν ένας 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω επιβατηγό όχημα.